Σασμός: Η σκηνή με τον Μαθιό μετά το θάνατο του που σχολιάστηκε αρνητικά - «Πιο κριντζ πλάνο δεν έχει ξανά υπάρξει»

Δυστυχώς απογοήτευσε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Η σκηνή με τον Μαθιό μετά το θάνατο του που σχολιάστηκε αρνητικά - «Πιο κριντζ πλάνο δεν έχει ξανά υπάρξει»

Το βράδυ της Πέμπτης 4/7 προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός, όπου παρακολουθήσαμε την κηδεία του Μαθιού. Στο τέλος πλήρωσε την δολοφονία του Στεφανή με το ίδιο του το αίμα, καθώς η βεντέτα που ξεκίνησε ξανά μετά το φόνο αυτό έφερε μεγάλες συμφορές και θρήνους.

Η Βασιλική ωστόσο δεν κατάφερε να ευτυχίσει στο πλευρό του. Μοναδικό της στήριγμα η κόρη της Ματθίλδη που πήρε και το όνομα του μπαμπά της.

Μπορεί λοιπόν ο Μαθιός να πέθανε ωστόσο, οι σκηνοθέτες επιφύλασσαν μια... έκπληξη στους τηλεθεατές. Ο λόγος για την σκηνή που δείχνει τον Σταματάκη να στέκεται στην άκρη ενός γκρεμού και ανοίγοντας τα χέρια γίνεται... αετός. Το πλάνο αυτό δεν ενθουσίασε κανέναν, αντιθέτως σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του twitter.

Όπως ανέφερε πρόκειται για μια πολύ αμήχανη σκηνή η οποία χλευάστηκε από τους χρήστες με τα tweets να είναι επικά...

Δείτε επίσης: Από τον Σασμό πάει στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του ALPHA!

Τι είπε το twitter για την σκηνή του Μαθιού στον Σασμό;

Η Καλλιόπη δίνει το τέλος στον Σασμό

Βασιλική και Καλλιόπη χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν μαθαίνουν πως το νήμα της ζωής του Μαθιού κόπηκε έτσι άδοξα. Μαζί τους φυσικά και ο Αστέρης, που δεν ένιωθε τον Μαθιό απλά αδελφό του αλλά και πατέρα καθώς αυτός ανέλαβε το μεγάλωμά του όταν ο Βασίλης πέθανε. «Κάνε κουράγιο, νύφη μου. Για το κορίτσι σου και όταν μεγαλώσει προσπάθησε να της πεις τι γενναίος άντρας την έφερε σε τούτονα τον κόσμο. Κάνε κουράγιο για να παίρνω κι εγώ δύναμη», λέει στη Βασιλική η καπετάνισσα με πόνο και η γυναίκα μόνο να συμφωνήσει μπορεί.

Σασμός Καλλιόπη Βασιλική

Το μόνο που της δίνει κίνητρο να συνεχίζει είναι το μωρό που έχει στην αγκαλιά της. «Εσύ τι θα κάνεις;», ρωτά τη δεύτερη μητέρα της και η Καλλιόπη αποφασισμένη όσο ποτέ αρκείται να της πει: «Αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από καιρό».

Δείτε επίσης: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο

Ντυμένη στα μαύρα και με όσο σθένος της έχει απομείνει, καλεί σε συμβούλιο τις οικογένειες του χωριού, μαζί και εκπροσώπους των Μουντάκηδων και οι κουβέντες της πέφτουν στα κεφάλια όλων σαν άλλοι κεραυνοί. «Τέλος με το αίμα! Εχασα το παιδί μου και δεν θέλω άλλη μάνα να νιώσει την πίκρα που έζησα εγώ. Θέλω μόνο ειρήνη και ομόνοια στο χωριό μας. Θέλω μόνο... σασμό», λέει και ταράζει όλους εκείνους που περίμεναν πως θα θελήσει να ζητήσει εκδίκηση. Οι ώρες και οι μέρες δεν θα είναι εύκολες και με δυσκολία άπαντες βρίσκουν τα πατήματά τους. Σε αυτό βοηθά πολύ η παρουσία της μικρής Σταματάκαινας αλλά και του Πετρή.

Μήνες αργότερα, η οικογένεια καταφέρνει τελικά να χαμογελάσει ξανά. Και αυτό γιατί ο Αστέρης κάνει γυναίκα του την Αργυρώ. Μια νέα εποχή λοιπόν ξεπροβάλλει για το πολύπαθο χωριό της Κρήτης...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24