Βahar - Καινούργια αρχή: Η Μπαχάρ κηρύσσει απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά - Η αντίδραση του Τιμούρ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βahar - Καινούργια αρχή: Η Μπαχάρ κηρύσσει απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά - Η αντίδραση του Τιμούρ

Η νέα τούρκικη σειρά «Bahar-Καινούργια Αρχή» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21.00 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παλεύει για τα όνειρά της παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες. Έχοντας λάβει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, παλεύει να κερδίσει αυτά που τόσα χρόνια θυσίαζε...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar

Επεισόδιο 4.

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Μπαχάρ έχει ξεκινήσει, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από ένα ολικό makeover! Μετά το κομμωτήριο και τα ψώνια μέχρι τελικής πτώσης, η Μπαχάρ κηρύσσει και απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά. Ο σύζυγός της, ο Τιμούρ, αρχίζει να ανησυχεί για τις απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά της, όμως προς το παρόν, τις αποδίδει στο ψυχολογικό σοκ που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Η Ρεγκίν οδηγεί την Μπαχάρ στην παραίτηση!

Επεισόδιο 5.

Η Μπαχάρ συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει ξανά το μεγάλο της όνειρο, να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Επεισόδιο 06.

Η Μπαχάρ μελετά κρυφά για τις εξετάσεις της σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται μέσα στη μέρα, και καταφέρνει να περάσει! Αμέσως κάνει αίτηση για να εργαστεί ως ειδικευόμενη στο ίδιο νοσοκομείο με τον Τιμούρ και τον γιο τους, χωρίς να αναφέρει καθόλου τη σχέση της μαζί τους. Η αίτηση αρχικά απορρίπτεται λόγω της ευαίσθητης υγείας της, όμως και πάλι ο Δρ. Εβρέν θα δώσει τη λύση.