Ψυχοκόρες (4/7): «Σκότωσε τη Φρόσω και πάμε να φύγουμε μαζί» - Δυο άνθρωποι πέφτουν νεκροί απόψε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (4/7): «Σκότωσε τη Φρόσω και πάμε να φύγουμε μαζί» - Δυο άνθρωποι πέφτουν νεκροί απόψε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1, λίγες μόνο ημέρες πριν από το μεγάλο φινάλε την επόμενη εβδομάδα. Απόψε 4/7 θα δούμε δυο ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από σφαίρα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 57

Ο Παύλος και η Μάγια αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν ο τελευταίος σε μια οικογενειακή συνάντηση, απειλεί τη ζωή τους, ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή, μπαίνοντας μπροστά τη στιγμή που ο άντρας πυροβολεί. Ο Ερμής συγκλονίζεται από την εμπειρία του Νέστορα και αποφασίζει να συμμορφωθεί.

Στο σπίτι του Κοτρώτση και ενώ αυτός ετοιμάζει τα πράγματα του για να φύγει χωρίς τη Νέλλα, η αστυνομία τον καλεί για ανάκριση, κατά την οποία ο άντρας θα φορτώσει τα πάντα στον Αρδίτη και τις διασυνδέσεις του με την κυβέρνηση. Οι αστυνόμοι κάνοντας την έρευνά τους ανακαλύπτουν τις παράνομες δουλειές του Κοσμά και αποφασίζουν να δράσουν.

Δείτε επίσης: Μαζί στον άλλο κόσμο - Ποιο ζευγάρι χωρίζει, ποιο πεθαίνει και ποιο μένει μαζί για πάντα

Τέλος, Φρόσω και Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει τα αρχαία που πιστεύει ότι του ανήκουν. Η Φρόσω αρνείται να του τα δώσει, όταν όμως εκείνος παίρνει στα χέρια του τον μικρό Ασημάκη, η κοπέλα με όπλο στα χέρια τον απειλεί ανοιχτά. Μια εκείνον και μια την Ευανθία που της είχε κρύψει πως ετοιμάζεται να πάρει τα παιδιά και να φύγουν. «Σκοτωσέ τη, Φρόσω. Σκέψου τι σου έκανε με τον άντρα της όλα αυτά τα χρόνια και πάμε να φύγουμε μαζί», θα τονίσει ο αστυνόμος της Τρίπολης και η κοπέλα χωρίς δεύτερη σκέψη στρέφει την κάννη του όπλου στον Βελλή, τον οποίο και σκοτώνει.

Η Νέλλα έχει αποφασίσει να διώξει την Αρχοντούλα από το σπίτι της, αφού από εκείνη ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις στον Σώτο και κατ’ επέκταση στον Κοσμά, όμως η οικονόμος θέλει πριν φύγει, να παρασύρει και την οικογένεια που την κατέστρεψε. Πηγαίνει λοιπόν στην αστυνομία της γειτονιάς και λέει αφενός πως η Αννα που παραμένει εξαφανισμένη είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Κοσμά και αφετέρου τους δίνει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά Κοτρώτση που έχει κρύψει σε κάποιο σημείο του κήπου. Οι αστυνόμοι αποφασίζουν να εντείνουν τις έρευνες τους και επικεντρώνονται στο πρόσωπο του Κοσμά. Μάλιστα, από την ίδια ακριβώς στιγμή κάνουν επισκέψεις στην οικία της οικογένειας για να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, όμως ο πρώην διευθυντής της τράπεζας κρύβεται συνεχώς. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που η Νέλλα θα κληθεί να τον καλύψει...

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»