Η γη της ελιάς: «Θέλω πίσω το παιδί μου» - Η Αντιγόνη παράτησε την Αγγελική και τώρα την διεκδικεί από Μάνο και Μαρίνα

Κλαίνε και οι δυο απαρηγόρητοι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: «Θέλω πίσω το παιδί μου» - Η Αντιγόνη παράτησε την Αγγελική και τώρα την διεκδικεί από Μάνο και Μαρίνα

Συναρπαστικός και γεμάτος ανατροπές αναμένεται ο νέος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς», που θα αρχίσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η οικογένεια Βρεττάκου με την επιστροφή της Αντιγόνης που θα φέρει μεγάλη «τρικυμία» στην οικογένεια.

Οπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η οικογένεια Βρεττάκου ζει ένα δράμα, καθώς η Αμαλία για να εκδικηθεί τον Ισίδωρο, βάζει φωτιά στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει ότι μέσα βρίσκεται η μικρή Αγγελική, καθώς πιστεύει ότι όλη η οικογένεια παρευρίσκεται στο γαμήλιο γλέντι της Αθηνάς.

Η αγωνία για την τύχη της μικρής κορυφώθηκε στην τελευταία σκηνή, καθώς ο Μάνος την ψάχνει μέσα στις φλόγες. Οπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο, η Αγγελική είναι ζωντανή και αυτό θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση μέσα στην καταστροφή που προκάλεσε η Αμαλία. Ωστόσο η οικογένεια, όπως θα δούμε στην πορεία, και κυρίως η Μαρίνα με τον Μάνο θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές και έντονα συναισθηματικές πιέσεις. Ολα αρχίζουν όταν ξαφνικά η Αντιγόνη, η κόρη του Ισίδωρου, αποφασίζει να γυρίσει πίσω στη Μάνη από το Λονδίνο όπου ζει και εργάζεται εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικό: «Πάντα ήμουν ερωτευμένος μαζί σου» - Η Χάιδω κάνει προξενιό στην Βασιλική μετά το θάνατο του γιου της

Πως η Αντιγόνη στην Γη της ελιάς διεκδικεί την Αγγελική από Μάνο και Μαρίνα;

Η γη της ελιάς Μάνος Μαρίνα Αγγελική

Ολοι στην αρχή είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι με την επιστροφή της και περισσότερο ο Ισίδωρος, ωστόσο η Αντιγόνη η οποία έχει ζήσει αρκετές στενοχώριες σε σχέση με την προσωπική της ζωή στην Αγγλία, όπως ο χωρισμός της, αποφασίζει ότι δεν θέλει πλέον να ζει τη ζωή που ζούσε μέχρι χθες. Οι φιλοδοξίες της για την επαγγελματική της καριέρα έχουν καταλαγιάσει κι αυτό που θέλει τώρα είναι να κοιτάξει την προσωπική της ζωή. Ετσι αρχίζει να έρχεται πολύ κοντά με τη μικρή Αγγελική και το μητρικό της ένστικτο, αυτό που καιρό είχε «θάψει», ξαναβγαίνει την επιφάνεια.

Κάθε φορά μάλιστα που η Αγγελική φωνάζει μαμά τη Μαρίνα, η Αντιγόνη δέχεται μια μαχαιριά στην καρδιά και αντίστοιχα όταν η μικρή την αποκαλεί θεία, η Αντιγόνη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην της πει ότι δεν είναι η θεία της αλλά η μητέρα της. Ωστόσο, όπως θα δούμε στην πορεία, η Αντιγόνη δεν θα αντέξει για πολύ αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάρει πίσω το παιδί της. Μιλάει αρχικά στον Ισίδωρο: «Δεν αντέχω άλλο, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μάθει η Αγγελική την αλήθεια, ότι είναι κόρη μου», του λέει και ο Ισίδωρος τρελαίνεται: «Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αντιγόνη, σύνελθε. Αυτά τα είχαμε συμφωνήσει. Εσύ το ήθελες, αν θυμάσαι καλά, κι επίσης το παιδί δεν είναι παιχνίδι να αλλάζει γονείς κάθε τρεις και λίγο. Αυτό δεν το σκέφτεσαι;», της επισημαίνει και προσπαθεί να την αποτρέψει. Ομως η Αντιγόνη επιμένει: «Θέλω πίσω το παιδί μου», ανακοινώνει σε όλους και από εκείνη την στιγμή είναι σαν να έχει πέσει μια τεράστια βόμβα μέσα στην οικογένεια.

Ο Μάνος γίνεται έξαλλος και η Μαρίνα είναι καταρρακωμένη: «Κάποτε θα το μάθαινε, δεν θα μπορούσαμε να της το κρύβουμε για πάντα. Εξάλλου ήδη ξέρει ότι την έχουμε υιοθετήσει. Ομως όχι τώρα κι όχι έτσι. Είναι τεράστιο σοκ για το παιδί πάνω απ’ όλα», λέει και κλαίει απαρηγόρητη.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ