Σασμός: Μαθιός, Πετρής, Νικηφόρος και Μάρκος εμφανίζονται στο γάμο Αργυρώς και Αστέρη - Η τελευταία συγκλονιστική σκηνή της σειράς

Πως οι νεκροί κάνουν την εμφάνιση τους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Μαθιός, Πετρής, Νικηφόρος και Μάρκος εμφανίζονται στο γάμο Αργυρώς και Αστέρη - Η τελευταία συγκλονιστική σκηνή της σειράς

Αυτή την εβδομάδα ο Σασμός ολοκληρώνεται. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ALPHA την Πέμπτη 4/7 με τις εξελίξεις να είναι καθηλωτικές. Το τέλος του Μαθιού θα γραφτεί με το δικό του αίμα, μετά τον πυροβολισμό από τον Ανδρέα σε μια προσπάθεια να σώσει τον Ρούσσο. Οι σκηνές πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείο θα είναι συγκλονιστικές.

Ο Τηλέμαχος θα δούμε να επιτίθεται στον Ρούσσο, αφού θεωρεί πως είναι η αρχή του κακού και ο Παύλος συζητά μαζί του για τη συμπεριφορά του. Τον πείθει μάλιστα να είναι εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα με την οικογένεια των Σταματάκηδων και πιο συγκεκριμένα του ζητά να βαφτίσει την κόρη της Βασιλικής μαζί με τον Αστέρη. Ο Τηλέμαχος δέχεται και λίγο μετά την ιερή στιγμή της βάπτισης. Και το όνομα αυτής... Ματθίλδη, αφού είθισται τα αβάπτιστα παιδιά να παίρνουν το όνομα του γονέα που έχει συγχωρεθεί.

Ωστόσο, παρά την απόφαση της Καλλιόπης για σασμό και στην συνέχεια την ανακοίνωση της στις οικογένειες, ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς θα είναι αυτός που θα βάλει ένα τέλος σε αυτά που έζησαν και θα σημάνει την αρχή της αγάπης και της ομόνοιας.

Η πιο συγκλονιστική σκηνή στο φινάλε του Σασμού

Σασμός τελευταίο επεισόδιο

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού θα είναι εκείνη με τους νεκρούς να εμφανίζονται στον γάμο. Συγκεκριμένα, ο Πετρής (θυμηθείτε πως πέθανε), ο Νικηφόρος, ο Μαθιός και ο Μάρκος Βρουλάκης θα εμφανιστούν ως φαντάσματα στον γάμο υπογράφοντας κάπως έτσι τον σασμό ανάμεσα στις δυο οικογένειες που είχαν χρόνια έχθρα.

Στο τέλος θα φύγουν έχοντας στα χείλη τους ένα μακάριο χαμόγελο...