«Το Ναυάγιο» - Τελευταίο επεισόδιο: «Αυλαία» με συγκίνηση, συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα τρυφερό φιλί

Έκλεισε με χειροκρότημα το σίριαλ του Mega

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Το Ναυάγιο» - Τελευταίο επεισόδιο: «Αυλαία» με συγκίνηση, συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα τρυφερό φιλί

Κέρδισε το στοίχημα της φετινής χρονιάς η σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega, καθώς το κοινό τη χειροκρότησε από την αρχή μέχρι το φινάλε. Αν και η ιστορία ξεκίνησε με πόνο, κι ένα πολύνεκρο ναυάγιο, τελικά έληξε με γλυκόπικρα συναισθήματα συγκίνησης, στιγμές λύτρωσης για τους ήρωες και ερμηνείες που καθήλωσαν...

O Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοίμασαν τον αρραβώνα της Λίνας και του Οθωνα, ενώ η Λίνα έμαθε πως ο Μάκης βρίσκεται κι αυτός στην Κρήτη. Κάπως έτσι αποφάσισε να κλεφτεί μαζί του και να φύγουν μακριά... Ο Πέτρος επέστρεψε την εικόνα του Αγίου Νικολάου στην εκκλησία του χωριού του, έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση. Θέλοντας να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει πάλι την Ειρήνη, πήγε να παραδοθεί στο τμήμα.

Σκηνές που συγκλόνισαν στο «Ναυάγιο»

«Σφραγίζοντας» αυτή την ιστορία, ωστόσο, η Ειρήνη του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και του υποσχέθηκε ότι θα τον περιμένει να βγει από τη φυλακή.

Η Στέλλα αποφάσισε να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, ξέροντας πως μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί, με τις δύο γυναίκες να καταρρέουν. Η παραδοχή της αλήθειας έφερε μια μεγάλη χαρά στη ζωή της. Μια χαρά που ούτε εκείνη ούτε ο Βασίλης είχε στο μυαλό του, καθώς έμαθε ότι είναι έγκυος. Η ερμηνεία της Αμαλίας Καβάλη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Μαρία εν βρασμώ και αφού είχε χάσει τον άντρα της, θέλησε να ζητήσει εκδίκηση από τον Δημήτρη πυροβολώντας τον, όμως οι δύο οικογένειες έκαναν ειρήνη, όταν η Λίνα και ο Μάκης αποφασίσαν να κλεφτούν και να φύγουν από την Κρήτη. Μαρία, Δημήτρης και Πολυξένη δέχτηκαν τελικά την αγάπη των παιδιών τους και στάθηκαν βράχοι στη σχέση τους που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά tweets με το κοινό να χειροκροτά το φινάλε στο «Ναυάγιο: