«Σασμός» - Τελείωσαν τα γυρίσματα και ο Γιώργος Γεροντιδάκης στέλνει μήνυμα: «Στο τέλος κέρδισε η αγάπη...»

«Εις το επανιδείν», λέει ο ηθοποιός!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Σασμός» - Τελείωσαν τα γυρίσματα και ο Γιώργος Γεροντιδάκης στέλνει μήνυμα: «Στο τέλος κέρδισε η αγάπη...»

Οριστική «αυλαία» ετοιμάζεται να πέσει στη σειρά του Alpha «Σασμός», μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας στη ζώνη προβολής της. Ένας γάμος, δύο αποχωρήσεις και μία βάφτιση έρχονται να σημαδέψουν το μεγάλο φινάλε, με τα βλέμματα να στρέφονται στην Άνω Ποριά, όπου τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Μετά τον θάνατο του Μαθιού, άπαντες παραμένουν συγκλονισμένοι, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθούν να κοιτάξουν το μέλλον. Ειδικά η Βασιλική που έχει στην αγκαλιά της τη μικρή Ματθίλδη να της χαμογελά. Η κοπέλα δεν σταματά να μιλά στο μωρό για τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της Νικηφόρο.

Στο πλευρό τους έχουν πάντα την Καλλιόπη, που δεν σταματά να βοηθά αδιάκοπα τη νύφη της. «Καλλιόπη, μάλλον ήρθε η ώρα να πας κι εσύ στο σπίτι σου. Ο Παύλος θα σε περιμένει. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια και μόνιμα στο πλευρό μας. Θα είμαστε εντάξει εμείς», λέει στην καπετάνισσα, ενώ η ευγνωμοσύνη διαγράφεται στο πρόσωπό της.

Ο Παυλής καλά θα κάνει να περιμένει. Τώρα είμαι με την εγγόνα μου και δεν θα την παρατήσω για εκείνον. Αν θέλει να έρθει εκείνος σε μένα», λέει στη νύφη της, στην οποία και ξεφεύγει ένα γελάκι.«Να ξέρεις πάντως, μου αρέσει πολύ που εσείς οι δύο είστε μαζί και σε προσέχει», θα πει τελικά η Βασιλική.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ένας γάμος, δύο αποχωρήσεις και μία βάφτιση - Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη της Βασιλικής και του Μαθιού

Το μήνυμα του Γιώργου Γεροντιδάκη για το τέλος του «Σασμού»

Με αφορμή το φινάλε του Σασμού, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέβασε μία ομαδική φωτογραφία από τα backstage και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Αυτή η ιστορία από πόνο είχε χορτάσει, όμως στο τέλος κέρδισε η αγάπη για ζωή! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή, στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που εργάστηκαν 3 χρόνια αδιάκοπα για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Το τέλος ήρθε όμως... Εις το επανιδείν!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης.