Έρωτας Φυγάς: Εκείνος νεκρός από πυροβολισμό και υπόλοιποι από βόμβα; - Το φινάλε βάφεται με αίμα στον γάμο τους

Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: Εκείνος νεκρός από πυροβολισμό και υπόλοιποι από βόμβα; - Το φινάλε βάφεται με αίμα στον γάμο τους

Οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα έχουν ανατραπεί, και οι ήρωές μας βρίσκονται σε νέα μονοπάτια καλούμενοι να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους. Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο θα γίνει χαμός...

Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 109

Η δραματική σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς» ρίχνει οριστική αυλαία και το τέλος της μόνο χαρούμενο δεν θα είναι. Ο Στέφανος φυσικά είναι συνεχώς δίπλα στη Μαργέτα, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Αλλωστε η κρίσιμη στιγμή της συνάντησής της με τον Κοντογιάννη έφτασε κι εκείνος είναι «παρών». Τρεις εκκωφαντικοί πυροβολισμοί θα σημάνουν το οριστικό τέλος του πόνου και της απόγνωσης αφού ο Κοντογιάννης θα πέσει νεκρός. Ομως δεν τελειώνουν εδώ τα προβλήματα του ζευγαριού αφού έχει να αντιμετωπίσει τους παρακρατικούς.

Κι ενώ στο σπίτι της Κηφισιάς διατρέχουν τον απόλυτο κίνδυνο, το Κιάρι υποδέχεται ένα πρόσωπο που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο μέσα στο μυαλό του Ιάσονα και δεν είναι άλλο από την Αρτεμη, γεγονός που κάνει την Αλεξάνδρα να ζηλεύει και την Ουρανία να είναι επιφυλακτική. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νάντιας και, αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και να αφήσει την ευτυχία να του φύγει μέσα από τα χέρια. Ακόμη κι αν πρόκειται να παρανομήσει. Η Ευγενία, με τη σειρά της, μαθαίνει την αλήθεια για τον τάφο του Δεμερτζή, τη σχέση του Φάνη με τον Ιάσονα και όλη την αλήθεια για το παρελθόν του κι έρχεται ακόμη πιο κοντά με τον άντρα που είναι ερωτευμένη.

Δείτε επίσης: Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρέτησε τον Έρωτα Φυγά με backstage φωτογραφίες - «Η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα»

Επεισόδιο 110

Η μέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα φτάνει και οι εκπλήξεις υποδέχονται η μια μετά την άλλη. Ενας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο. Ο Μιχάλης αποφασίζει να παρανομήσει στο όνομα της αγάπης κι επειδή δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τη Νάντια στη φυλακή, οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αποδράσει. Οι δυο τους καταφέρνουν να το σκάσουν και να ζήσουν τον έρωτά τους κυνηγημένοι. Η κόρη του η Αννα το σκάει κι εκείνη με τον Θύμιο μακριά από όλους και από όλα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ρηνιώ αγωνιά για το αν ο Νικόλας θα έρθει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία. Τελικά ο γαμπρός εμφανίζεται και ακολουθεί το γλέντι. Και όλα αυτά όταν η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Η Βασιλική Πολύζου είναι νεκρή» - Η Φρόσω δολοφόνος και η Δεσποινιώ κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση για να τον κολλήσει σύφιλη

Η Μαργέτα ετοιμάζει την επανεμφάνισή της. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από μια μέρα χαράς. Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, ενώ ο γιος της ο Ιάσονας δεν έχει ιδέα. Η Ρηνιώ και ο Νικόλας παντρεύονται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Ομως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους. Το κέφι έχει ανάψει και ο Ιάσονας βλέπει στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα. Είναι η Μαργέτα. Κοιτάζονται στα μάτια μόνο για μια στιγμή και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση… όλα διαλύονται. Η ωρολογιακή βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο κτήμα σκάει. Με την έκρηξη ολοκληρώνεται και η σειρά με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι αφού δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος.