Ψυχοκόρες (27/6): «Θα φύγω αύριο! Παντρεύομαι» - Αυτός είναι ο άνδρας που ζήτησε σε γάμο την Μαρίκα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (27/6): «Θα φύγω αύριο! Παντρεύομαι» - Αυτός είναι ο άνδρας που ζήτησε σε γάμο την Μαρίκα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό 27/6 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία. Οι ζωές και των τεσσάρων αδερφών αλλάζουν δραματικά. Η Δεσποινιώ κάνει "πεζοδρόμιο", την ίδια ώρα που η Μαρίκα ανακοινώνει πως παντρεύεται. Παράλληλα, η Βασιλική βρίσκεται ένα βήμα πριν την δραπετεύσει από την εξορία.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 53

Η Μαρίκα πηγαίνει στο σπίτι του Πολίτη και επιστρέφοντας, ανακοινώνει στη Νέλλα πως φεύγει. Η Δεσποινιώ ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί. Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει το γιό του.

Πολύτιμος βοηθός του ο Λεωνίδας. Μαζί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Το τέλος της Μαρίκας

Η Μαρίκα δεν αργεί να αποκτήσει άνεση στο σπίτι του διπλωμάτη, ενώ εκείνος κινεί τις διαδικασίες για να βγάλουν τις άδειες για τον επικείμενο γάμο τους - γράφει το TV24. Την ίδια περίοδο, στο ιατρείο του Σώτου εμφανίζεται τυχαία η Δεσποινιώ που θέλει να κάνει εξετάσεις (καθώς θα κολλήσει σύφιλη). Ρωτάει για την αδελφή της και το αγόρι παρόλο που έχει φύγει από το πατρικό του, δέχεται να την πάει εκεί για να συναντήσει τη Μαρίκα. Ομως, όταν και οι δύο φτάνουν στο αρχοντικό του Κοτρώτση απογοητεύονται καθώς η κοπέλα έχει μαζέψει από εκεί τα πράγματά της και έχει φύγει.

Ετσι, η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να φέρει πίσω τη μεγαλύτερη από τις αδελφές Πολύζου και τα καταφέρνει. Η Μαρίκα τρέχει να συναντήσει μετά από καιρό την αδελφή της, όμως δίπλα της βλέπει και τον Σώτο, τον οποίο αποφεύγει. «Εμαθα πως παντρεύτηκες», της λέει και εκείνη σπεύδει να του πει πως αυτό θα το κάνει σε λίγες ημέρες. Τότε μην αντέχοντας να τη χάσει για δεύτερη φορά στη ζωή του, της μιλά. «Μαρίκα, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου. Μην το κάνεις. Το ξέρω πως κι εσύ με αγαπάς. Ο ένας γεννήθηκε για τον άλλον. Πώς θα μπορέσεις να δεχτείς κάποιον άλλον για άντρα σου;», της λέει με οργή, ενώ η Μαρίκα του εξηγεί πως έτσι κι αλλιώς η σχέση τους ήταν λάθος. «Δεν είναι ποτέ λάθος κάτι που γίνεται με αγάπη. Συγχώρεσέ με, δεν έπρεπε να σε αφήσω ποτέ», συμπληρώνει.

Την ίδια ώρα, ο διπλωμάτης γράφει μια επιστολή στη Μαρίκα, όπου και της εξηγεί πως δεν αντέχει να της στερήσει την ελευθερία της σε αυτή την ηλικία. Την εξασφαλίζει οικονομικά και την αφήνει να βρει τον αληθινό έρωτα. Η Μαρίκα πέφτει στην αγκαλιά του Σώτου και οι δυο τους ζουν μαζί και ευτυχισμένοι στο χωριό εκείνης, στην Κρυοπηγή Θράκης.