Το προξενιό τη Ιουλίας (26/6): «Ήρθα για να πάρω το παιδί μου» - Ο Γιωργίκης χτυπάει τον Γρηγόρη και μετά τον πυροβολεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό τη Ιουλίας (26/6): «Ήρθα για να πάρω το παιδί μου» - Ο Γιωργίκης χτυπάει τον Γρηγόρη και μετά τον πυροβολεί

Το Προξενιό της Ιουλίας φτάνει στο τέλος του και τα τελευταία επεισόδια καθηλώνουν. Απόψε 26/6 θα δούμε την Ιουλία να βγαίνει από το ψυχιατρείο και απέξω την περιμένει ο Γιωργίκης λέγοντας πως έχει μετανιώσει για όσα της έχει κάνει. Έχοντας γυρίσει σπίτι τους και βλέποντας την Βγενιώ να μην την αναγνωρίζει και να τρέχει μακριά της, λέει στον Γρηγόρη πως είναι δικό του παιδί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 97

Καλοκαίρι του 1964 και η Ιουλία, μετά την απομάκρυνσή της από το αρχοντικό και την περιοχή, επιστρέφει με σκοπό και λαχτάρα να επανασυνδεθεί με το παιδί της, τη μικρή Βγενιώ, που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών. Ομως η κατάσταση που θα συναντήσει στο σπίτι είναι για την ίδια πέρα από κάθε πρόβλεψη και μοιάζει μη ελεγχόμενη. Ετσι αναγκάζει την Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που ζει πια με τον Επιφάνειο, έξω από την Ελασσόνα. «Πρέπει να του πεις να με βοηθήσει», της ζητάει επιτακτικά.

Δείτε επίσης στο Προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ ξανά έγκυος και ο Γιωργίκης με το παιδί της Ιουλίας νεκροί

Την ίδια στιγμή, ένα καθοριστικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν, όχι πάντα επιτυχώς, στις νέες συνθήκες. Κι αυτό είναι το νέο της εγκυμοσύνης της κοπέλας. Λόγω της ανακαίνισης που ετοιμάζονται να κάνουν στο σπίτι τους όμως, προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, θα αποκαλύψουν κάτι από το παρελθόν, που έρχεται ξανά να διαλύσει τα πάντα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο για τον Γρηγόρη όσο και για την Ιουλία, η οποία αποφασίζει επιτέλους να του πει τη μεγάλη αλήθεια. «Η Ευγενία δεν είναι κόρη του Προβιού αλλά κόρη σου. Είναι το παιδί μας. Γι’ αυτό αναγκάστηκα και τον παντρεύτηκα», του αποκαλύπτει.

Αυτό το νέο θα συγκλονίσει τον Γρηγόρη που πέφτει κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει και η αντίδρασή του θα είναι έντονη αφού νιώθει εξαπατημένος. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις τέτοιο πράγμα; Κατάλαβες τι έχεις κάνει; Ολη η ζωή θα ήταν διαφορετική αν το γνώριζα», της φωνάζει έξαλλος.

Δείτε επίσης: «Στο τέλος όλοι οι ήρωες θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Ευγενία Ξυγκόρου