Ο παράδεισος των κυριών: «Ο Σίμος πυροβόλησε τον Πάρη» - Με δυο νεκρούς γράφεται απόψε 24/6 το τραγικό τέλος της σειράς

Όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: «Ο Σίμος πυροβόλησε τον Πάρη» - Με δυο νεκρούς γράφεται απόψε 24/6 το τραγικό τέλος της σειράς

Σήμερα Δευτέρα 24/6 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Ο Σίμος μετά τον πυροβολισμό του Πάρη, που πήγε να προστατεύσει την Αμαλία, πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας όπου εκεί θα γραφτεί το τραγικό φινάλε...

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών

Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία από το να τον εγκαταλείψει, η σύζυγός του όμως είναι ξεκάθαρη απέναντι του. «Αυτό που λες δεν μπορεί να συμβεί και το ξέρεις. Ο,τι είχαμε τελείωσε μεταξύ μας», του απαντάει. Η άρνησή της τον φέρνει εκτός εαυτού. «Θέλεις να είσαι μαζί του. Με τον Ντίνο. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ», της λέει και σηκώνει το όπλο που έχει μαζί του και την πυροβολεί.

Ομως ο Πάρης που έχει πάει να συναντήσει την Αμαλία για να την παρακαλέσει για το παιδί της Γεωργίας, μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο. Στη συνέχεια παίρνει το αυτοκίνητό του και πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας.

Η Αμαλία τρέχει σε ένα περίπτερο και ειδοποιεί πρώτα την αστυνομία. Στη συνέχεια μιλάει με τη Μιράντα που της λέει να τρέξει να προλάβει τον Ντίνο στο αεροδρόμιο. Τελικά τον προλαβαίνει. «Φεύγεις χωρίς να πεις ένα αντίο;», τον ρωτάει. «Μου είναι δύσκολοι οι αποχωρισμοί και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο και για τους δυο μας», της εξηγεί κι επιλέγει να φύγει μόνος γιατί γνωρίζει πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Δείτε επίσης: «Επειδή δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τη σειρά...» - Το spoil της Γωγώς Μπρέμπου λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Την ίδια ώρα ο Σίμος εισβάλλει μαινόμενος στο κελί της Βικτώριας. Πυροβολεί τους φρουρούς και της ζητάει τον λόγο που τον κατέστρεψε, μπροστά στον έντρομο Χριστόφορο που την έχει επισκεφθεί. «Μου κατέστρεψες τη ζωή. Ολη μου η ζωή είναι ένα ψέμα και με έκανες ένα τίποτα. Ενα υποχείριό σου. Γιατί; Τι σου έφταιξα; Δεν νοιάστηκες ποτέ για μένα. Μάνα είσαι εσύ; Οχι δεν είσαι. Ποτέ δεν ήσουν. Είσαι ένα τέρας και σου αξίζει να πεθάνεις», της φωνάζει.

Τελικά, πυροβολεί την Βικτώρια και πεθαίνει, ο Σίμος βλέποντας στην συνέχεια τον πραγματικό του πατέρα, στρέφει το όπλο στο μέρος του και αυτοκτονεί. Λίγο αργότερα, ο Χριστόφορος δίνει κατάθεση σοκαρισμένος και η Μιράντα πηγαίνει και τον παίρνει να επιστρέψουν στο σπίτι. Η Αμαλία μόλις μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο, λιποθυμά....

Η Μιράντα και η Αμαλία ψάχνουν να βρουν όνομα για το μωράκι που περιμένει η Αμαλία, η οποία είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Μιράντα που είναι σίγουρη πως θα είναι κοριτσάκι, προτείνει το Αντιγόνη. Είναι το όνομα της γυναίκας του Χριστόφορου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της Βικτώριας. Οι δύο γυναίκες στη συνέχεια τηλεφωνούν στον Χριστόφορο να του πουν την ιδέα τους. Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα. «Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα χαίρεται κι εκείνη από εκεί που είναι. Είμαι βέβαιος», τους λέει.

Και η Γεωργία είναι ευτυχισμένη, καθώς θα γεννήσει ένα όμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Πάρη. Ενώ, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους και με τον Χριστόφορο.

Η Πολυξένη φεύγει με τον Φώτη για το χωριό της, ενώ ο Ντίνος ζει στην Αμερική και αφήνει το σπίτι στη Μιράντα και τον Παράδεισο τόσο στη Μιράντα όσο και στην Αμαλία. Από την άλλη, η Μιράντα ζει με τον Χριστόφορο κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους όμως δεν είναι ζευγάρι, αλλά απλοί συγκάτοικοι και γονείς της Αμαλίας.

Η πιο συγκλονιστική σκηνή όμως της σειράς μας ταξιδεύει στο σήμερα, στο 2024, οπότε θα πέσει η αυλαία οριστικά. Ο Ντίνος, που έχει φύγει για την Αμερική μόνος χωρίς την Αμαλία, πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία σε πολύ μεγάλη ηλικία κι εκείνη, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που καθόρισε όλη της τη ζωή και αγάπησε όσον κανέναν μαζί με την κόρη της, την Αντιγόνη. Για πρώτη φορά αποκαλύπτει στην κόρη της τον πραγματικό της πατέρα.