Ψυχοκόρες: Δεσποινιώ & Τάσος συναντιούνται λίγο πριν ξεψυχήσει - Η συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Καθηλωτικό απόσπασμα από τα νέα επεισόδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Δεσποινιώ & Τάσος συναντιούνται λίγο πριν ξεψυχήσει - Η συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 24/6 στις Ψυχοκόρες αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Την Κυριακή 23/6 μέσα από την εκπομπή I Love ΣουΚου προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα πριν προβληθεί στην τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά, βλέπουμε την ξαφνική συνάντηση της Δεσποινιώς με τον Τάσο σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Κανείς δεν γνωρίζει για την παρουσία του άλλου και μόλις συναντιούνται τυχαία τα τα χάνουν.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Καλύτερα ιερόδουλη παρά μαζί σου» - Δυο πεθαίνουν αλλά ένα παιδί θα γεννηθεί

Απόσπασμα από τη συνάντηση του Τάσου και της Δεσποινιώς στις Ψυχοκόρες

Το βλέμμα της πληγωμένης Δεσποινιώς αντικρύζοντας τον άντρα, που λάτρεψε και την παράτησε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωή της καθηλώνει. Η συνέχεια μάλιστα στην εκδήλωση αυτή θα αποβεί μοιραία για τον Μέρμηγκα.

Επεισόδιο 50 Δευτέρα 24/6

Έχουν περάσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που η Νέλλα έχει πυροβολήσει την Άννα μπροστά στα μάτια του Κοσμά και κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. «Αγάπη μου, μου έσωσες τη ζωή, είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Νέλλα μου, δεν θα ζούσα αυτή τη στιγμή αν δεν ήσουν εδώ. Σου ζητώ χίλια συγγνώμη που τόλμησα να σε προδώσω», της λέει μεταξύ άλλων και εκείνη καταλαβαίνει πως η σχέση τους θα αλλάξει άρδην από εκείνη τη στιγμή.

Η γυναίκα πετά το όπλο κάτω και ο Κοσμάς της λέει πως πρέπει να πετάξουν το πτώμα σε κάποιο χαντάκι για να μην τη βρουν ποτέ. Ο Κοσμάς έχει πάνω του παντού αίματα αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τη γυναίκα του, που τον αγκαλιάζει και του θυμίζει την υπόσχεση που είχαν δώσει όταν γνωρίστηκαν. «Εμείς οι δύο θα είμαστε για πάντα μαζί», του θυμίζει. Ωστόσο την επόμενη μέρα που καταλαβαίνει πως έχει βάψει τα χέρια της με αίμα, η ψυχική της υγεία αρχίζει να υποτροπιάζει. Ο Κοσμάς όμως δεν μπορεί να φωνάξει γιατρό από φόβο μην του ομολογήσει την αποτρόπαιη πράξη της. Το μόνο που κάνει είναι να θάψει το βαμμένο με αίματα πουκάμισο που φορούσε σε κάποιο σημείο του κήπου.

Μαρίκα και Σώτος είναι έτοιμοι να φύγουν από το πατρικό σπίτι εκείνου και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, όταν η Μαρίκα επιμένει πως πριν φύγουν πρέπει να ακούσει μια μεγάλη αλήθεια από την Αρχοντούλα. Οντως το αγόρι κάθεται με ανυπομονησία να ακούσει αυτό που η πιστή οικονόμος έχει να του πει, σίγουρα όμως δεν περιμένει την εξέλιξη που θα έχει η κουβέντα τους όταν εκείνη του ανακοινώνει πως είναι βιολογικό της παιδί.

«Είναι αστείο αυτό, Αρχοντούλα; Γιατί αν είναι, το βρίσκω πολύ κακόγουστο», της λέει αλλά όταν τη βλέπει με δάκρυα στα μάτια, καταλαβαίνει πως η γυναίκα κάθε άλλο παρά αστεία του κάνει. Τόσο εκείνη όσο και η Μαρίκα τού λένε πως ήθελαν απλά να είναι ειλικρινής απέναντί του, όμως εκείνος κλονισμένος καθώς είναι, φεύγει από το σπίτι κατηγορώντας κυρίως τη Μαρίκα. «Γιατί μου το έκανες αυτό; Εγώ μόνο τον Κοσμά και τη Νέλλα ξέρω για γονείς μου», της φωνάζει.

Την ίδια ώρα την Τρίπολη, η Φρόσω μαθαίνει από τον μικρό Γιώργο πως η Αμαλία σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το μωρό της. Πιο συγκεκριμένα, της λέει: «Η μαμά μου μού έδωσε να του δώσω να φάει καρύδια αλλά εγώ ξέρω πως αν τα φάει θα πνιγεί και δεν θέλω να το κάνω. Τον αγαπάω τον αδελφό του, δεν θέλω να πεθάνει. Και εσένα σε αγαπάω», εξηγεί στη Φρόσω και εκείνη καταλαβαίνει πως η κοπέλα θέλει να πεθάνει ο Ασημάκης προκειμένου να λάβει ο δικός της γιος όλη τη περιουσία του Νάτση. Τότε αποφασίζει να μιλήσει στην Ευανθία, ενώ ξεκαθαρίζει και τα πράγματα με τον Βελλή.

Και ενώ η Ευανθία σοκάρεται με το σχέδιο της Αμαλίας, Χριστίνα και Βασιλική έρχονται κοντά. Η μια αποκαλύπτει στην άλλη το παρελθόν της και η πρώτη αποφασίζει να τη στηρίξει. Μάλιστα βρίσκει μια δικαιολογία και την οδηγεί στον θάλαμο που κρατείται ο πατέρας της για να τον δει όσο μπορεί αφού η κατάστασή του χειροτερεύει.