Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Γιωργίκη - Οι δυο γυναίκες που τον μαχαίρωσαν

Λύθηκε το μυστήριο! Θα τιμωρηθούν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Γιωργίκη - Οι δυο γυναίκες που τον μαχαίρωσαν

Το μεγάλο φινάλε της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας που παίζει στον ALPHA, φτάνει! Όπως παρακολουθούμε, αυτή την στιγμή βλέπουμε στιγμές μετά την δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού αλλά και στιγμές από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τις μαρτυρικές ώρες που περνάει η Ιουλία στα χέρια του αδίσταχτου άνδρα που ανακάλυψε πως το παιδί τους είναι του πρώην της, Γρηγόρη.

Όπως θα δούμε στα επεισόδια από αύριο Δευτέρα 24/6, ο άνδρας μαζί με την μητέρα της, Στάσα, θα κλείσουν συμφωνία να σταλθεί η Ιουλία στο ψυχιατρείο. Ο Γιωργίκης γνωρίζει πως δεν μπορεί να την κρατάει για πάντα στο υπόγειο, ενώ από την άλλη η μητέρα της θέλει το παιδί της να γλιτώσει από τα χέρια του, ακόμα και αν κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική - διαβάστε τις εξελίξεις πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Και πάμε όμως στην μεγάλη απορία που υπάρχει. Ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό με μαχαίρι στην κοιλιά και τον βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα του αιμόφυρτο με την Ιουλία να κρύβεται με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί;

Αυτές οι δυο γυναίκες σκότωσαν τον Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει, οι δολοφόνοι του Γιωργίκη φαίνεται πως είναι δυο γυναίκες και συγκεκριμένα δυο γυναίκες που ήταν χρόνια στο πλευρό του, παρά το σκληρό πρόσωπό του. Ο λόγος για την αδερφή του Χάδω και την Στεφανία την οικονόμο τους. Και οι δυο έχουν κακοποιηθεί από τον σκληρό άνδρα που στην κοινωνία δείχνει πως είναι αγαθός και τρυφερός.

Το προξενιό της Ιουλίας Χάδω Στεφανία δολοφόνοι Γιωργίκη

Άγνωστο όμως παραμένει αν τελικά θα συλληφθεί ο πραγματικός ένοχος της δολοφονίας ή αν η Ιουλία τελικά κριθεί ένοχη και βρεθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Το σίγουρο όμως είναι πως πέθανε η κόρη της, Βγενιώ. Δυο είναι οι εκδοχές, μια του βιβλίου και μια της σειράς - διαβάστε το αποκλειστικό.