Σασμός (19/6): «Είναι οδυνηρό! Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» - Την αρπάζει, την φιλάει και θα γίνει επανασύνδεση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (19/6): «Είναι οδυνηρό! Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» - Την αρπάζει, την φιλάει και θα γίνει επανασύνδεση

O Τρόμος από τον Σασμό δεν έχει εξαφανιστεί, οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες συνεχίζουν να "φυλάγονται" για να μην πέσει και άλλο αίμα. Η Μαρίνα μάλιστα, δηλώσει πως πρέπει να κάνουν κάτι για να μην θρηνήσουν και άλλα θύματα, αφού οι Μουντάκηδες το έχουν βάλει σκοπό ζωής να εκδικηθούν για το θάνατο του Λάζαρου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 143

Το γεγονός πως τα ίχνη του Αντρέα εντοπίζονται στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες και αρχίζουν να σκέφτονται τι θα συμβεί αν ο άντρας συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα, κάτι που ήθελε εδώ και καιρό. «Κάτι μου λέει πως μπορεί ήδη να βρίσκεται στην Κρήτη. Δεν μπορεί το τηλεφώνημα που μου έκανε να ήταν τυχαίο. Σίγουρα θα έχει μάθει για την επιστροφή του Ρούσσου», θα πει ο παπα-Μιχάλης.

Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες από το γλέντι του γάμου τους), την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή πλησιάζει. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη που θα τη θορυβήσει, ενώ μια ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλον.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος την καλεί για να της μιλήσει για τον Μανούσο Μουντάκη, που ξέρει ότι τη φλερτάρει και εκείνη γίνεται έξαλλη που τη συμβουλεύει ως φίλος. «Είναι οδυνηρό για μένα να με συμβουλεύεις για την προσωπική μου ζωή. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου και δεν αντέχω να μου μιλάς λες και είσαι ο κολλητός μου που μου λέει ποιος είναι καλός για μένα και ποιος όχι», του ξεκαθαρίζει και εκείνος την αρπάζει με ορμή και τη φιλάει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Μαθιός ξεκάμει τον Αντρέα - Σπαραγμός με την τελευταία λέξη που ψελλίζει πριν ξεψυχήσει