Το προξενιό της Ιουλίας (19/6): Ο Γιωργίκης βρίσκει την Ιουλία και την πετά ξανά στο υπόγειο - «Αφήστε με! Τι παιδί μου!»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (19/6): Ο Γιωργίκης βρίσκει την Ιουλία και την πετά ξανά στο υπόγειο - «Αφήστε με! Τι παιδί μου!»

Στο Προξενιό της Ιουλίας, ο Γιωργίκης μαζί με την χωροφυλακή εντοπίζουν την Ιουλία και συλλαμβάνεται. Όμως ο Γιωργίκης δεν της κάνει μήνυση και την παίρνει σπίτι όπου την φυλακίζει ξανά μακριά από το παιδί της. Την ίδια στιγμή, η Φιλιώ βιώνει τον θρήνο του αγέννητου μωρού της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 93

H αστυνομία εντοπίζει την Ιουλία στο καταφύγιο που της έχει δώσει ο Γρηγόρης και συλλαμβάνεται. Η κατηγορία είναι απαγωγή ανηλίκου. Ακολουθεί η ανάκρισή της. «Πες μας ποιοι σε βοήθησαν; Ποιοι είναι οι συνεργοί σου;», τη ρωτούν. Εκείνη όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα. «Κανείς. Μόνη μου το έσκασα και κρύφτηκα», είναι τα λόγια της.

Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξης γυναίκας του. «Δεν χρειάζεται να τραβήξουμε την κατάσταση στα άκρα. Σημασία έχει ότι το παιδί είναι καλά και δεν έχει πάθει τίποτα», τους λέει. Στο μεταξύ, φροντίζει να δει μόνος την Ιουλία. «Εγώ δεν θα σε καταγγείλω κι εσύ δεν θα ανοίξεις το στόμα σου να με ξεμπροστιάσεις. Το ακούς;», την απειλεί. Η κοπέλα συμφωνεί, αλλά με έναν όρο: «Δεν θα πω τίποτα αρκεί να με αφήσεις να έρθω στο σπίτι να δω το παιδί μου», του λέει κι εκείνος συμφωνεί. Μετά την κρυφή συμφωνία, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό. Ο Προβιός όμως δεν κρατάει τον λόγο του και την κλείνει και πάλι στο υπόγειο. «Εκεί μέσα θα μείνεις, βρομιάρα, για μια ζωή. Που νομίζεις εσύ ότι θα κοροϊδέψεις τον Γιωργίκη τον Προβιό», της φωνάζει.

Δείτε επίσης: Η ζωή της Ιουλίας μετά το ψυχιατρείο - Γυρνάει στον Προβιό και βλέπει ένα άλλο παιδί

Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση είναι Ευγενία, αυτό της πρώτης γυναίκας του Γιωργίκη. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας αφού ξέρει ότι ο πατέρας του δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες.

Η Φιλιώ, μετά την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη. Αρνείται πεισματικά όσο κι αν εκείνος το προσπαθεί και στο τέλος τον θυμώνει. Στο μεταξύ, η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου κάποια νέα που θα ταράξουν την Κατερίνη, ενώ η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη συμπεριφορά της σχετικά με τον Αλκη. Μάνα και κόρη συγκρούονται γι’ αυτόν και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να χωρίσει ή να μείνει μαζί του και να έρθει για μια ακόμη φορά σε ρήξη με τη μάνα της, της οποίας η υγεία είναι εύθραυστη;