Η γη της ελιάς (18/6): Η Αμαλία απειλεί τον Τζον αλλά της απαντάει σκληρά - «Μην μπαίνεις μέσα στα πόδια μου γιατί...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (18/6): Η Αμαλία απειλεί τον Τζον αλλά της απαντάει σκληρά - «Μην μπαίνεις μέσα στα πόδια μου γιατί...»

Ραγδαίες οι εξελίξεις και έντονες απόψε 18/6 στην σειρά Η γη της ελιάς. Ο χωρισμός Ισίδωρου και Αμαλίας θα φέρει πολλές ανατροπές, αποκαλύψεις και μπορεί... πυροβολισμούς. Τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 184

Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη κι ανακαλύπτουν ότι ο Ισίδωρος χώρισε. «Η Αμαλία πού είναι; Στο δημαρχείο;», τον ρωτάει η Μαρίνα και εκείνος τους λέει: «Η Αμαλία τελείωσε από το δημαρχείο και απ’ όλα! Την έδιωξα, χωρίζουμε». Μάνος και Μαρίνα μένουν άναυδοι με την ανακοίνωσή του. «Πήρες σωστή απόφαση, αλλά τι έγινε;», ρωτάει ο Μάνος και ο Ισίδωρος του απαντάει: «Θα τα πούμε άλλη στιγμή αυτά, το θέμα είναι πως έχω βάλει μπροστά το διαζύγιο. Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα με κοροϊδέψει», εξηγεί και επικοινωνεί με τον Λυκούργο για να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία.

Δείτε επίσης: Γάμος, χωρισμός και ντροπή - 7 συγκλονιστικές στιγμές από τα τελευταία επεισόδια της σειράς

Ο Λυκούργος επικοινωνεί με την Αμαλία και της ζητάει να συζητήσουν: «Αμαλία, ο Λυκούργος είμαι. Με πήρε ο Ισίδωρος Βρεττάκος τηλέφωνο και μου ανέθεσε το διαζύγιό σας. Πότε μπορείς να περάσεις από το γραφείο για να μιλήσουμε;», της λέει και η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και προφασίζεται δουλειές. Παράλληλα, επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς, μετά το μήνυμα του Δημοσθένη, είναι πλέον «ελεύθερος» να φύγει από το σπίτι του Λυκούργου, ενώ η Ειρήνη και οι γονείς της πληροφορούνται ότι επέστρεψε στη Μάνη.

Ο Πότης και η Αννα μεταμφιέζονται και περνούν ακόμα μια ατυχή βραδιά ερωτικών ρόλων. Η Αμαλία προσπαθεί ξανά να δει τον Ισίδωρο και να του μιλήσει. Ακόμα κι όταν το καταφέρει όμως, θα διαπιστώσει πως τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξε πίσω από την πλάτη του δεν θα έχουν καλή κατάληξη. «Αμαλία, έπαιξες και γέλασες! Σου το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν ανέχομαι τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτή τη φορά ξεπέρασες κάθε όριο και τέλος! Σε παρακαλώ πολύ φύγε τώρα, έχω πολλή δουλειά, δεν έχω χρόνο για εσένα», της ξεκαθαρίζει.