Σασμός (12/6): «Τόσο πολύ έχω αλλάξει;» - Επιστρέφει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάντα τούμπα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (12/6): «Τόσο πολύ έχω αλλάξει;» - Επιστρέφει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάντα τούμπα

Μια επιστροφή... καταστροφή, έχουμε απόψε 12/6 στον Σασμό. Συγκεκριμένα, μετά από πολλά χρόνια μακριά από την Άνω Ποριά γυρνάει στο χωριό ο Ρούσσος. Όπως παρακολουθήσαμε χθες 11/6 τον είδε η Γιαγιά Ειρήνη από μακριά, όμως δεν τον αναγνώρισε. Άναυδη θα μείνει όμως η Καλλιόπη, όταν ξαφνικά τον δει στην πόρτα του σπιτιού της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

O Αστέρης γλιτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους. Ένα νέο τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο, την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου, φέρνει τον Αντώνη στα όριά του. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα, ο εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης* επιστρέφει στο χωριό, και όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν.

Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Ο παπάς παρά την χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του, την ίδια ώρα που η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει. Ο Τηλέμαχος παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο και η Καλλιόπη με όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά. Κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει, κάποιος έρχεται να το διακόψει, για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Κλαυθμός και οδυρμός - Η Βασιλική γεννά και ο Μαθιός πεθαίνει!