Ψυχοκόρες (12/6): Η Νέλλα μαθαίνει πως ο Κοσμάς πλήρωνε τον Τάσο για εραστή της - Οι δυο άνδρες πλακώνονται στο ξύλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (12/6): Η Νέλλα μαθαίνει πως ο Κοσμάς πλήρωνε τον Τάσο για εραστή της - Οι δυο άνδρες πλακώνονται στο ξύλο

Καταιγιστικά είναι τα νέα επεισόδια στις Ψυχοκόρες. Απόψε 12/6 η Νέλλα θα μάθει την αλήθεια για τον Τάσο, με τον άνδρα να πιάνεται στα χέρια με τον Κοσμά, παράλληλα, η Βασιλική θα υποστεί ξύλο αρνούμενη να υπογράψει το χαρτί της μετάνοιας. Την ίδια στιγμή, η Φρόσω μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 44

Η Δεσποινιώ, που έχει άλλα όνειρα για τον εαυτό της, εγκαταλείπει τη Βικτωρία, όμως οι συνθήκες που αντιμετωπίζει στον δρόμο με τους αγνώστους, την κάνουν να επιστρέψει στο σπίτι, σε εκείνη και τη Μαρί, το συντομότερο. Η Βικτωρία τότε θα πει: «Αν δεχτείς να κάνεις περισσότερα από ένα ραντεβού μέσα στην ημέρα, το χρέος σου θα μειωθεί πιο γρήγορα. Οταν μηδενιστεί και μου ξεχρεώσεις, θα είσαι ελεύθερη να φύγεις». Η Δεσποινιώ τότε της λέει πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη δουλειά.

Και ενώ ο Παύλος με τη Μάγια αναλαμβάνουν το κόστος της κηδείας της αδελφής του Λεωνίδα, η Βασιλική, που ο Παύλος δεν λέει να βγάλει από το μυαλό του, αρνείται να υπογράψει δήλωση μετάνοιας φέρνοντας τη Χριστίνα στα όριά της.

Η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά, ενώ όλοι σιγά-σιγά καταλαβαίνουν πως η Ευανθία βρίσκει το φως της. Παράλληλα, ο Οδυσσέας αναλαμβάνει το καφενείο, ενώ ο Στράτος βρίσκει αρχαία στη γη του Νάτση.

Διαβάστε επίσης: Το παραμυθένιο τέλος της Μαρίκας - Της κάνει πρόταση γάμου αλλά την χωρίζει, τελικά παντρεύεται άλλον

Λίγο αργότερα ο Τάσος δεν θα διστάσει να πάει στη Μαρίκα, ψάχνοντας για την αγαπημένη του Δεσποινιώ. Την πόρτα όμως για κακή του τύχη θα ανοίξει η Νέλλα, που όταν τον δει μπροστά της θα τον διώξει κακήν κακώς αφού θα καταλάβει τον έρωτά του για τη νεαρή κοπέλα και το διπλό παιχνίδι που έπαιξε πίσω από την πλάτη της. Εκείνος, πριν φύγει, δεν θα παραλείψει να της αποκαλύψει πως ποτέ δεν την ερωτεύτηκε πραγματικά και πως όλα ήταν σχέδιο του Κοσμά. «Αλήθεια, πίστεψες πως θα μπορούσα να έχω αγαπήσει ένα πράγμα σαν κι εσένα; Ρόλος ήταν, για τον οποίο πληρώθηκα αδρά από τον άντρα σου. Για ρώτα τον...», είναι τα λόγια του και η Νέλλα σοκάρεται.

Στη συνέχεια ζητά εξηγήσεις από τον άντρα της, που όμως δεν θα της δώσει. Αντίθετα, θα ομολογήσει τον έρωτά του στην Αννα για πολλοστή φορά, η οποία και θα ενδώσει σε αυτόν τελικά. Ομως η Νέλλα, που έχει αρχίσει να ψυχανεμίζεται μεταξύ τους ένα ενδιαφέρον, πηγαίνει στο δωμάτιο της νοσοκόμας και κάτω από το κρεβάτι της ανακαλύπτει κεριά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!