Η γη της ελιάς (11/6): «Δεν με αγαπάει! Με δούλευε ψιλό γαζί» - Εξαφανίζεται λίγο πριν τον αρραβώνα τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (11/6): «Δεν με αγαπάει! Με δούλευε ψιλό γαζί» - Εξαφανίζεται λίγο πριν τον αρραβώνα τους

Απόψε 11/6 στην Γη της ελιάς, ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα: «Λυκούργε, τον Σεπτέμβριο παντρευόμαστε με την Ιουλία, φυσικά με πολιτικό γάμο και πολύ θα σε ήθελα για κουμπάρο μου», του λέει. Από την άλλη, ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, για να μην τον βρει ο Δημοσθένης και η Ειρήνη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 180

Το γεγονός αυτό καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο: «Τι θα γίνει παιδάκι μου, έτσι θα τη βγάλουμε; Ο ένας επάνω στον άλλο να μην μπορώ να πάρω ανάσα δηλαδή;», τον ρωτάει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό και εκείνη χαίρεται που τους βλέπει μετά από καιρό.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται, ενώ η Αρετή φεύγει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από μια οντισιόν σαν ηθοποιός. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά: «Το καλό που σου θέλω γύρνα πίσω γιατί θα σε βρω όπου κι αν είσαι», τον προειδοποιεί, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δεν σε θέλω στο γάμο μου» - Μια δολοφονία, μια γέννα και ένας γάμος φέρνουν ανατροπές

Στο μεταξύ, η Αμαλία κάνει την πρώτη κίνηση του σχεδίου της: «Συναντήθηκα με την Αθηνά και μιλήσαμε. Θέλω ν’ ακούσεις με τα ίδια σου τ’ αυτιά τι μου είπε για να μη λες ότι τα βγάζω από μυαλό μου», λέει στον Ισίδωρο και του βάζει να ακούσει τη συνομιλία της με την Αθηνά, μόνο που δεν είναι η αυθεντική. Επειδή δεν τη συνέφερε καθόλου ν’ ακούσει ο Ισίδωρος την πραγματική τους συνομιλία, η Αμαλία έκοψε και έραψε με μαεστρία αποσπάσματα και στη συνέχεια τα μοντάρισε για να εκθέσει την Αθηνά.

Ετσι βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος με αυτά που ακούει: «Ως εδώ, δεν της επιτρέπω να σου μιλάει έτσι. Αναλαμβάνω εγώ από εδώ και πέρα», της τονίζει.