Σασμός (11/6): Αφού δεν τον έκαψαν ζωντανό θα τον "φάνε" δηλητηριάζοντας τον - Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (11/6): Αφού δεν τον έκαψαν ζωντανό θα τον

Καθηλωτικές παραμένουν οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός. Οι Μουντάκηδες έχουν βάλει στο "μάτι" Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, με την πρώτη οικογένεια να είναι αυτή που θα δεχθεί τα πρώτα "χτυπήματα". Συγκεκριμένα ο Αστέρης που ήδη έχει δεχθεί μια δολοφονική επίθεση μέσα στο Αλουμινάδικο. Ωστόσο, θέλουν να τον δουν να πεθαίνει. Έτσι μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται του ρίχνουν δηλητήριο στο φαγητό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Η Αργυρώ και η Μαρίνα σπεύδουν στο πλευρό του Αστέρη στο νοσοκομείο. Η Σάντρα βρίσκει την ευκαιρία να απολογηθεί για τα λάθη της. Τα νέα του χτυπήματος εξαπλώνονται ταχύτατα στην Άνω Ποριά. Ο Αντώνης, εξαγριωμένος, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπαίτιους. Ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που θα δώσει τη λύση, ως από μηχανής Θεός.

Ο Χρήστος εκδηλώνεται και προβαίνει σε μία ερωτική εξομολόγηση στη Στέλλα, που την εντυπωσιάζει. Εκείνη, ωστόσο, έχει ακόμη ενδοιασμούς για την πρόταση γάμου που εκκρεμεί. Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη φύγει από την Άνω Ποριά, οδηγώντας τον Παντελή και την Άννα σε απελπισία. Μία κουβέντα του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο Αστέρης γλιτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο

Ένα νέο τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο, την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου, φέρνει τον Αντώνη στα όριά του. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα, ο εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης* επιστρέφει στο χωριό, και όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν.