Ο Πρώτος από εμάς: «Μας διαλύσατε βραδιάτικα» - Μεγάλη συγκίνηση στο X/Twitter με το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1

Τα μηνύματα των χρηστών για το τελευταίο επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το βράδυ της Πέμπτης 6/6 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη σειρά του ΑΝΤ1, ''Ο πρώτος από εμάς'' με το τηλεοπτικό κοινό να συγκινείται στο μεγάλο φινάλε, καθώς το σενάριο να τους επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Τα σχόλια στο X/Twitter πήραν ''φωτιά'' μιας και οι χρήστες συγκινήθηκαν ιδιαίτερα με το τέλος του Άλκη και ειδικότερα με τη σκηνή στο σπίτι του με το μωρό. Από την άλλη η Σμαράγδα αποφάσισε να φύγει με έναν κατά πολύ μικρότερό της άντρα και ο Νικόλας για μια ακόμα φορά έπρεπε να διαχειριστεί τις εντάσεις της Μελίνας.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού στη σειρά

Τα σχόλια στο X/Twitter για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ''Ο Πρώτος από εμάς''

Η δραματική κομεντί, ήταν μία ωδή στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα, τα οποία δεν εκπληρώθηκαν ποτέ, αλλά και σε αυτά που δεν προσπαθήσαμε.

Ένα βράδυ οι έξι φίλοι βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της της νυχτερινής εξόδου, ο ένας καταρρέει. Ο Άλκης πέφτει μπροστά στους φίλους του και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαπιστώσει, πως είναι άρρωστος και θα πρέπει να ανέβει τη δική του ανηφόρα. Στο πλευρό του είχε δίπλα του τους φίλους του που τον στήριζαν συνεχώς.

Η ιστορία όμως αυτή φτάνει στο τέλος της. Το τελευταίο επεισόδιο μας δείχνει την Κάτια να παρουσιάζει μπροστά σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα το βιβλίο της, που γράφει για την ιστορία της φιλίας τους και την ζωή του Άλκη. Ένας όμως λείπει... Ο Άλκης που βρίσκεται σπίτι και ετοιμάζεται να πάει στην παρουσίαση, θα έχει ακόμα ένα επεισόδιο. Αυτή την φορά θα είναι εντελώς μόνος του, έχοντας δίπλα του το μωρό στο καρότσι.