Maestro (6/6): «Άρχισα να γίνομαι αυτός» - Ο Σπύρος ζει την ζωή του νεκρού και κακοποιητικού πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro (6/6): «Άρχισα να γίνομαι αυτός» - Ο Σπύρος ζει την ζωή του νεκρού και κακοποιητικού πατέρα του

Καθηλωτικός είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Maestro που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου και την συγκάλυψη της, κανείς δεν είναι ο ίδιος με κάποτε. Απόψε 6/6 το επεισόδιο επικεντρώνεται στην ζωή του Σπύρου...

Μετά το χωρισμό του από τον Αντώνη που έφυγε για την Αθήνα μαζί με την αδερφή του, Κλέλια, προσπαθεί να ζήσει και εκείνος μια ζωή που τον καταπιέζει. Εκτός του ότι παίρνει τη δουλειά που έκανε ο πατέρας του... γίνεται και σας εκείνον.

Την ίδια ώρα... το πτώμα του Χαράλαμπου από τον πάτο της θάλασσας έχει εξαφανιστεί!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro

Επεισόδιο 04: Toxic.

Ο Σπύρος τραυματισμένος από τον χωρισμό του με τον Αντώνη, βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος. Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της, δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τους κάνει να χτίζουν σχέσεις τοξικές που σύντομα όμως θα τους αρρωστήσουν.

Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από την Μαρία, δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει την δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί, επιβεβαιώνεται. Η Μαρία βρίσκει στο υπόγειο κρυμμένη μια σακούλα γεμάτη χρήματα.

Δείτε επίσης: Έκλαιγε στην αγκαλιά του Παπακαλιάτη - Συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου στους Παξούς762767