Ψυχοκόρες: Το παραμυθένιο τέλος της Μαρίκας - Της κάνει πρόταση γάμου αλλά την χωρίζει, τελικά παντρεύεται άλλον

Από τις υπόλοιπες πάντας, ζει και θα ζήσει πολύ καλύτερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Το παραμυθένιο τέλος της Μαρίκας - Της κάνει πρόταση γάμου αλλά την χωρίζει, τελικά παντρεύεται άλλον

Ένα παραμυθένιο τέλος θα έχει η Μαρίκα στην σειρά, Ψυχοκόρες. Φτάνοντας σιγά σιγά προς το φινάλε, οι ζωές των 4 αδερφών δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που ήταν στην αρχή, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πίστευαν πως θα φτάσουν σε αυτό το σημείο που είναι τώρα.

Η Φρόσω θα πεθάνει (δείτε πως), η Βασιλική μετά την εξορία, τα βασανιστήρια και την αποβολή θα φύγει για πάντα, η Δεσποινιώ μετά την κόλαση που θα βιώσει στον οίκο ανοχής, έχοντας κολλήσει σύφιλη, θα επιστρέψει στο σπίτι Κοτρώτση, ενώ η Μαρίκα θα ζήσει επιτέλους τη ζωή που ήθελε και λαχταρούσε....

Αυτό είναι το τέλος της Μαρίκας στις Ψυχοκόρες

Η μεγαλύτερη από τις αδελφές έχοντας φύγει πλέον από το σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και έχοντας χωρίσει από τον Σώτο, ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα διπλωμάτη και μάλιστα να φύγει μαζί του στην Αμερική. Ούτε για μια στιγμή δεν θέλει να γυρίσει να κοιτάξει πίσω της ή να μπει στη διαδικασία να ψάξει ξανά τις αδελφές της. Θέλει απλά να κοιτάξει μπροστά. Μέχρι που η Μαργαρίτα, την ενημερώνει πως η Δεσποινιώ, έχει επιστρέψει στο σπίτι που δούλευαν μαζί ως ψυχοκόρες και την ψάχνει.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό τρέχει να την συναντήσει και η ένωση των δυο κοριτσιών φέρνει σε όλους μεγάλη χαρά και κυρίως στον Σώτο που βλέπει την Μαρίκα μετά από καιρό. Εκείνος, όσο και αν προσπαθεί να τη μεταπείσει να μην το κάνει λέγοντας της μάλιστα ότι την αγαπάει ακόμα, η Μαρίκα μένει ανεπηρέαστη και του τονίζει πως είναι αργά για αυτούς τους δυο. Ομως, τη μεγαλύτερη έκπληξη η κοπέλα θα τη δοκιμάσει από τον άνδρα που ήθελε να παντρευτεί για να την πάρει μακριά.

Ψυχοκόρες Μαρίκα

Οντας πολύ μεγαλύτερος εκείνος σε ηλικία τής ανακοινώνει πως δεν θέλει να της καταστρέψει τη ζωή και την αφήνει ελεύθερη, βάζοντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην τράπεζα. Η Μαρίκα πηγαίνει στο γραφείο του Σώτου και φιλιούνται. Στη συνέχεια, το ζευγάρι παντρεύεται και μετακομίζει στο χωριό της Μαρίκας, εκεί που όπου ξεκίνησαν όλα και φτιάχνουν μαζί μια υπέροχη ζωή..

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς, η Νέλλα και ο Κοσμάς θα πεθάνουν μαζί (δείτε τον τρόπο), ενώ η Ευανθία θα ζήσει με τα παιδιά της, αφού η Φρόσω θα της αφήσει το γιο της λίγο πριν εξαφανιστεί για πάντα.