Ηλέκτρα 3/6: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Σαγιάς να αθωωθεί» - Η εξέλιξη που θα ταράξει τις ισορροπίες

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα 3/6: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Σαγιάς να αθωωθεί» - Η εξέλιξη που θα ταράξει τις ισορροπίες

Το νέο επεισόδιο για τη σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα θα προβληθεί την Δευτέρα 3/6 μετά την καταγγελία που φέρνει στο φως αποκαλύψεις που κάποιοι δεν είχαν ιδέα για αυτές (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές εξελίξεις 3/6 για την Ηλέκτρα

Επεισόδιο 147

Η Κατερίνα βρίσκει τον Νώντα σε πολύ ασχημη ψυχολογική κατάσταση να έχει σπάσει το μαγαζί. Ενώ παράλληλα, ο Ορέστης είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Παύλο που τον κάλεσε στη Μπουμπουλίνας. Ο Παύλος του ζητά να πάρει καρέκλα και να καθίσει ένω του προτείνει να κάνουνε μια συμφωνία. Στην άλλη όχθη ο Νικόλας οδηγείται στο κρατητήριο, για την απόπειρα βιασμού της Φιλιώς.

Μια λάθος κουβέντα του Χάρη όμως, μπορεί να βάλει το σχέδιο του σε κίνδυνο, προϊδεάζοντας τον…. Η Νεφέλη ψάχνοντας την κάμαρα του Πάυλου αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια μεταξύ τους. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σταματήσει και τα χέρια της κρατάει τα κομμάτια από το σπασμένο μπιμπελό.

Τρίτη 4/6 - Επεισόδιο 148

Η Νεφέλη κάτωχρη, αναίσθητη, στο φορείο. Η Δανάη και ο Σωτήρης, πανικόβλητοι, φτάνουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους ενημερώνει πως πρέπει να γίνει μετάγγιση, η ζωή της κινδυνεύει. Ζητάει από τη νοσοκόμα να ελέγξει την ομάδα αίματος της Δανάης, ως προς τη συμβατότητα. Πόσες κόρες κινδυνεύει να χάσει ο Σωτήρης σήμερα; Ο Νώντας μαζεύει τα πράγματά του. Η Ζωή καταλαβαίνει: χάνει τον ένα της γιο. Ή και τους δύο; Η Ηλέκτρα φτάνει δίπλα στην κόρη της. Της μιλάει, μα η Νεφέλη δεν απαντά. Ο Παύλος απέναντι από τον Ορέστη: «Χάρηκα για τη γνωριμία, Φιλίππου». Η Κατερίνα στην αγκαλιά του Νικόλα. Δυο εισιτήρια εκδίδονται. Για Ελβετία.