Maestro: Θα βρει τον ίδιο τραγικό θάνατο με τον Χαράλαμπο - Πετάνε το άψυχο σώμα του στη θάλασσα

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Maestro: Θα βρει τον ίδιο τραγικό θάνατο με τον Χαράλαμπο - Πετάνε το άψυχο σώμα του στη θάλασσα

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro ξεκίνησε να προβάλλεται στις 16/5, με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους από την πρώτη στιγμή. Ο καθένας από τους πρωταγωνιστές βιώνει τον δικό του Γολγοθά. Η Κλέλια με τον Αντώνη προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή στην Αθήνα, αλλά το ένα δυσάρεστο συμβάν διαδέχεται το άλλο, ενώ ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα παλεύουν καθημερινά, με την δεύτερη να μην μπορεί ούτε το παιδί της να αγκαλιάσει λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης που αντιμετωπίζει.

Μέχρι στιγμής αυτά είναι όσα έχουν προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αλλά εμείς θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Τα επεισόδια του πρώτου κύκλου ολοκληρώνονταν με τη σκηνή που ο Χαράλαμπος έπεφτε νεκρός στη θάλασσα. Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, αυτής της σεζόν ένας άλλος από τους πρωταγωνιστές θα βρει τον ίδιο τραγικό θάνατο με τον σύζυγο της Μαρίας.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εξομολογείται ποια σκηνή του Maestro τον οδήγησε σε ψυχοθεραπευτή - «Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ»

Αυτός είναι ο ήρωας που βρίσκει τραγικό θάνατο στον δεύτερο κύκλο του Maestro

Δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Αυτός είναι ο Φάνης! Η αστυνομία έχει βρει το πτώμα του Χαράλαμπου και οι έρευνες έχουν ξεκινήσει, καθώς είναι πασιφανές πως πρόκειται για δολοφονία. Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον δήμαρχο του νησιού, διότι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν οι παράνομες δουλειές του με τους Ιταλούς.

Ο Τζιοβάνι, ο αρχηγός τους, θα τον καλέσει σε ένα πάρτι σε σκάφος για να ζητήσει μαζί του και ενώ ο Φάνης θα προσπαθήσει να ζητήσει τη βοήθειά του για να γλιτώσουν μια για πάντα από την όλη ιστορία με τον πατέρα του Σπύρου, την ώρα που θα επιστρέφει από το πάρτι με φουσκωτό, έχοντας δίπλα του την σύζυγό του, Σοφία, οι άντρες του Ιταλού θα τον πυροβολήσουν εν ψυχρώ και το άψυχο πια σώμα του θα πέσει στη θάλασσα.

Αυτό είναι το τέλος του. Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμα, είναι εάν αυτό θα είναι και το τέλος της Σοφίας, την οποία ίσως θέλουν να βγάλουν από τη μέση για να μη μιλήσει, εκτός και εάν η ίδια έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία του άντρα της...

Δείτε επίσης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Το ευτράπελο με Παπακαλιάτη & Ανδριολάτου μέσα στο γαλάζιο αμάξι του ''Ορέστη''

Φάνης Maestro