Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Το γλυκόπικρο φινάλε της Μιράντας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το

Tέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται ο «Παράδεισος των Κυριών» με ευχάριστες αλλά και με δυσάρεστες εξελίξεις για πολλούς. Αν έπρεπε να δώσουμε ένα τίτλο για το τέλος αυτός είναι «δικαίωση»! Εμείς σας έχουμε αποκλειστικά το τέλος για τα ζευγάρια της σειράς του ALPHA.

Αυτό είναι το φινάλε της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών

Αμαλία & Ντίνος φεύγουν στη Βαρκελώνη

Η Αμαλία και ο Ντίνος δυσκολεύονται να κρύψουν τον έρωτά τους, ειδικά μετά την απόφαση του τελευταίου να φύγουν μαζί κρυφά και δρομολογούν το σχέδιο τους. Μάλιστα η Αμαλία λέει στη Μιράντα να μην αφήσει τη δουλειά της στον «Παράδεισο», γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εφόσον χωρίζει με τον Σίμο, δεν πρόκειται να ζήσει στο εξωτερικό μόνιμα και προτιμά να ταξιδέψει για λίγο καιρό μόνη της.

Την ίδια ώρα, ο Ντίνος εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα ότι θα πουλήσει το κτήριο του «Παράδεισου», όχι όμως και την επιχείρηση και θα εξαφανιστεί με την Αμαλία. Λίγο μετά το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία και έτσι ο Ντίνος, κλείνει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη στις 12 Ιουνίου και η Αμαλία το λέει στην Πολυξένη, ενώ όταν έρχονται τα εισιτήρια η Μιράντα καταλαβαίνει τα πάντα χωρίς να αντιδράσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Βικτώρια καταγγέλλει τον Σίμο για συνεργό - «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό»

Ο παράδεισος των κυριών Αμαλία Ντίνος

Γεωργία & Πάρης κάνουν παιδί

Η Γεωργία μένει έγκυος και το ανακοινώνει στον Πάρη. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί και να ζήσει σαν οικογένεια. Σ΄αυτό θα βοηθήσει τόσο ο Αποστόλης που θα μιλήσει στον Χριστόφορο, όσο και η Μιράντα που τα τελικά είναι αυτή που τον πείθει να σταματήσει να κυνηγάει το ζευγάρι.

Ο παράδεισος των κυριών Πάρης Γεωργία

Μιράντα & Χριστόφορος μένουν μαζί ως το τέλος

Η Μιράντα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμποδίσει τον έρωτα του Ντίνου με την Αμαλία και όταν εκείνοι φεύγουν για τη Βαρκελώνη, εκείνη μένει μόνη στον «Παράδεισο» και ζει στο σπίτι του Χριστόφορου με τον οποίο έρχονται ακόμα πιο κοντά. Μαζί τους καταφέρνουν να πάρουν τη Ματούλα, ενώ η Στέλλα παίρνει ξανά τον δρόμο για το ψυχιατρείο.

Ο παράδεισος των κυριών Χριστόφορος Μιράντα

Αποδέχονται τη σχέση Ρένου & Στέφανου

Ο Μάρκος λέει έξαλλος στον Στέφανο πως δεν πρόκειται να δεχτεί τον Ρένο στο σπίτι του σαν σύντροφο του γιου του. Ωστόσο η Πιπίτσα, καταφέρνει να πείσει τον Μάρκο να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί τη σχέση των δύο παιδιών.

Ο παράδεισος των κυριών Ρένος Στέφανος

Οι γάμοι

Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από τη Σύρμω να κάνει και επίσημα πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα και εκείνη του τη δίνει. Στη συνέχεια ο νεαρός αγοράζει τις βέρες και κάνει πρόταση στην αγαπημένη του, ενώ παράλληλα αρχίζουν και οι προετοιμασίες του γάμου τους. Ευτυχισμένο είναι το τέλος και για τον Μεμά με τη Δάφνη, καθώς αποφασίζουν κι εκείνοι να παντρευτούν και μάλιστα την ίδια μέρα, ώρα και στην ίδια εκκλησία με τον Βύρωνα και τη Ζαχαρούλα. Τέλος τα παιδιά της Σύρμως, της λένε πως αφού παντρευτούν εκείνοι, να κάνει κι εκείνη τη ζωή της με τον Θωμά. Ετσι του προτείνει να... βάλουν κι αυτοί κουλούρα και ο Θωμάς πετάει από τη χαρά του.

Οι επανασυνδέσεις

Η Ολγα, περνάει άλλη μια κρίση με τον Σωτήρη, καθώς αυτός παρεξηγεί την παρουσία του Λεβί στο σπίτι της. Ωστόσο εκείνη του εξηγεί ότι πρόκειται για έναν παλιό της φίλο και εκείνος, ανακουφισμένος, της ζητάει να βγούνε ξανά. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης εντυπωσιάζει τη Μάγια, όταν αυτή γυρνώντας από τη δουλειά βρίσκει το σπίτι συμμαζεμένο και έτοιμο το φαγητό. Ο Αποστόλης της ζητάει να γίνει γυναίκα του κι εκείνη δέχεται, ενώ πλέον ζουν σε ένα μεγάλο και όμορφο σπίτι. Ο Μάρκος λέει στην Πιπίτσα ότι μετάνιωσε που χώρισαν και της ζητά να επιστρέψει στο σπίτι τους. Εκείνη τον συγχωρεί και μαζί κάνουν μια νέα αρχή. Νέα αρχή και η Ειρήνη με τον πατέρα του Ντίνου, ο οποίος τη δέχτηκε πίσω και γυρίζει στη Θεσσαλονίκη.

Από το TV24/Μαρία Μεταξητινού