Ψυχοκόρες (21/5): «Έναν γιατρό!» - Πέφτει νεκρός στα πόδια της Δεσποινιώς

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (21/5): «Έναν γιατρό!» - Πέφτει νεκρός στα πόδια της Δεσποινιώς

Τεράστιο θα είναι απόψε 21/5 το σοκ της Δεσποινιώς στην σειρά Ψυχοκόρες, καθώς ο Ντίνος θα πέσει νεκρός στα πόδια της. Θα ξεκινήσει να φωνάζει να καλέσουν έναν γιατρό, την ίδια ώρα που ο Τάσος θα χαμογελάει πονηρά...

Οι σημερινές 21/5 εξελίξεις της σειράς Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 31

Στην τελευταία της παράσταση και ενώ ο Ντίνος χορεύει μαζί της στη σκηνή, προσπαθεί να της δώσει πληροφορίες για τον αδελφό της, όμως πριν της πει την τελευταία κουβέντα, ο Ντίνος πέφτει νεκρός και η Δεσποινιώ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Τα προβλήματα για τη Βασιλική δεν φαίνεται να έχουν τέλος, αφού η Μάγια τη σταματάει από το σχολείο. Ο Παύλος βρίσκει την κοπέλα και της ζητά να φύγουν μαζί, όμως η Βασιλική αρνείται και του λέει πως θα μείνει στο πλευρό της Μάγιας για να της αποδείξει πως αξίζει να είναι ψυχοκόρη της. «Η Μάγια σε εκμεταλλεύτηκε. Το ίδιο έκανε και με μένα και με όλους μας. Μόνο η πολιτική της καριέρα τη νοιάζει και καλά θα κάνεις να την αφήσεις μόνη. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Πάμε να φύγουμε και να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας», της λέει ξανά, αλλά βιώνει την απόρριψή της. Οταν η μητέρα του μάθει για τον δεσμό του με τη νεαρή ψυχοκόρη, όλα θα αλλάξουν στη σχέση τους.

Μετά από όλα αυτά, η Μάγια και ο Αρδίτης προχωρούν στο σχέδιο τιμωρίας της Βασιλικής, υποβιβάζοντάς τη σε δούλα του σπιτιού και διάσωσης της πολιτικής τους καριέρας, ενώ ο Παύλος νιώθει υπεύθυνος για ό,τι της συμβαίνει με αντίκτυπο στην υγεία του.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: «Η κάθε ιστορία τελειώνει με...» - Το spoiler για το φινάλε της σειράς, Ψυχοκόρες

Ο Κοσμάς ανησυχεί για τον ρόλο του Αρδίτη στις υποθέσεις του και θέλει να επισπεύσει τον πλούσιο γάμο του Σώτου με την Πένυ. Η Μαρίκα γνωρίζεται με την Τοτό, η οποία ανήκει στην υπηρεσία του διπλανού σπιτιού και της ζητά να την πληρώσει με κάποιο τρόπο για να τη βοηθήσει να βρουν τις αδελφές της. Η Ευανθία πιέζει τη Φρόσω να φύγει από το χωριό και εκείνη προχωρά τα σχέδιά της κατά της Ευανθίας... Ετσι, όταν ο Νάτσης, εξαιτίας υπονοούμενων της ψυχοκόρης, δει ξανά τον Οδυσσέα στο σπίτι να τον φροντίζει η γυναίκα του, παρεκτρέπεται.