Ο πρώτος από εμάς (28/2): Μαυροφορεμένη η Κάτια - Η σκηνή στην εκκλησία μετά την επίσκεψη της στον γυναικολόγο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (28/2): Μαυροφορεμένη η Κάτια - Η σκηνή στην εκκλησία μετά την επίσκεψη της στον γυναικολόγο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Ο πρώτος από εμάς που παίζει στον ΑΝΤ1. Στο αποψινό 28/2 επεισόδιο, η Κάτια θα μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει, και μια σκηνή μέσα στην εκκλησία θα προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.

Οι σημερινές 28/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 40

Η Ελσα αποκαλύπτει στον Νικόλα πως ο Αλκης θέλει να αρχίσει ξανά το τρέξιμο. Ολοι είναι αναστατωμένοι και δεν ξέρουν πώς να τον μεταπείσουν. Η Ελσα αργότερα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και κάνουν έρωτα, ενώ ο Κοσμάς γνωρίζει τη Μίνα, τη μαμά ενός φίλου του Στέλιου και μια ιστορία φλερτ αρχίζει να εκτυλίσσεται. Για κακή του τύχη όμως, αρχίζει και η Σοφία να τον υποπτεύεται.

Ο Νικόλας πάλι λείπει από το ραντεβού της Ελενας με τη δικηγόρο, για το θέμα της υιοθεσίας. Η Ελενα πληγώνεται και αποφασίζει να μην του ξαναμιλήσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλκης ετοιμάζεται να φύγει για τη Χαλκίδα μαζί με την Ελσα και όλοι ανησυχούν για την απόφασή του. Παράλληλα η Κάτια και ο Αλκης μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Τα 2 επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Ο Νικόλας δεν εμφανίζεται στο ραντεβού που έχει με την Ελενα και τον δικηγόρο, ο Φίλιππος πάει σε ραντεβού στα τυφλά και ο Εβαν επισκέπτεται την Κάτια.

Ο Aλκης και η Eλσα επιστρέφουν νωρίτερα από τη Χαλκίδα, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους τού Aλκη. Η Eλενα είναι έξαλλη με τον Νικόλα που της έκανε πρόταση γάμου με τόσο κυνικό τρόπο. Ο Νικόλας, όμως, δεν πτοείται και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει.

Στο μεταξύ ο Aλκης ζηλεύει όταν μαθαίνει ότι ο Eβαν επισκέφθηκε την Κάτια, ενώ η Σοφία πιάνει τον Κοσμά να μιλάει ερωτικά με τη Μίνα στο κινητό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Κοσμάς ζητάει συγχώρεση και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Ελενα καλεί τον Νικόλα για να του πει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Αλκης, υπό τον φόβο να μην προλάβει να ζήσει όσα θέλει, κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που αφορά σε όσο χρόνο ακόμα του απομένει.

Φτάνει η ώρα που πρέπει η Ελενα και ο Νικόλας να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας, αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Ελενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Αλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του. Το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Ελσα. Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία… τη στενοχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με τον άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν. Ο Εβαν επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Αλκη…