Παραλία 22/2: Ο Χάρι σε μεγάλο δίλλημα - Θα ανοίξει ιατρείο με τα ''βρώμικα'' λεφτά του Αρχοντάκη;

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραλία 22/2: Ο Χάρι σε μεγάλο δίλλημα - Θα ανοίξει ιατρείο με τα ''βρώμικα'' λεφτά του Αρχοντάκη;

Οι σημερινές 22/2 εξελίξεις που θα προβληθούν για την Παραλία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες για τη συνέχεια της υπόθεσης με τον Χάρι να είναι σε σημαντικό δίλλημα για το αν θα κάνει μια κίνηση στη μνήμη της Υπατίας (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές 22/2 εξελίξεις για την Παραλία

Επεισόδιο 96

Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τη δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμήν της Υπατίας, καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει τη βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης. Από τη μια θέλει να το κάνει γιατί ήταν το όνειρο της αγαπημένης του, αλλά από την άλλη δεν θέλει να δεσμευτεί οικονομικά από τον Αρχοντάκη, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα έργο τη μνήμη της κόρης του.

Δευτέρα 26/2 - Επεισόδιο 97

Κάτω από το φως του φεγγαριού ο Τόμμυ και ο Πάτρικ συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Ενώ την ίδια νύχτα, η πρόσφατη αλλαγή στην συμπεριφορά της Μαρίας σηματοδοτεί το τέλος στην σχέση της με τον Μαρκ όπου έπειτα από έντονους τσακωμούς μετακομίζει σε νέα καλύβα στην παραλία. Την ημέρα, όμως, όλο και περισσότεροι χίπηδες καταφθάνουν στο χωριό των Ματάλων για την προσεχή συναυλία.

Ο Χάρι αισθάνεται πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τα επόμενά του βήματα για το άνοιγμα του ιατρείου του και όταν πλησιάζει τον Διονύση για να του εκφράσει τις ανησυχίες του τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Μια αναπάντεχη εξέλιξη στην αγοραπωλησία των κειμηλίων δημιουργεί αισθήματα καχυποψίας στον Διονύση σχετικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το ατυχές συμβάν.