Η Παραλία (13/2): Μακελειό στο Mermaid - Του ρίχνει κουτουλιά και τον πετάει ματωμένο έξω από το μαγαζί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (13/2): Μακελειό στο Mermaid - Του ρίχνει κουτουλιά και τον πετάει ματωμένο έξω από το μαγαζί

Στο σημερινό 13/2 επεισόδιο της σειράς Η παραλία, ο Χάρι προσπαθώντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, επισκέπτεται τον Δημητρό και πάνε μια βόλτα. Οι δυο τους περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, κάνοντας ποδήλατο και μιλώντας για τα αγαπημένα τους άτομα (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η παραλία

Παράλληλα η Νόνα ανησυχεί για τον Τόμι που δεν τον βλέπει να είναι καλά. «Σύνελθε. Ολα περνάνε. Μη στενοχωριέσαι. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε αλλά πάντα φτιάχνουν τα πράγματα», τον εμψυχώνει. Εκείνος όμως είναι απαρηγόρητος από τον χωρισμό του με τον Λοΐζο. Στο μεταξύ η Σάρα ζητάει από τον Σήφη να πάνε για ένα ποτό στο Mermaid. «Θα περάσουμε πολύ ωραία», είναι τα λόγια της. «Εγώ στο μαγαζί των χίπηδων ποτέ. Δεν έρχομαι. Όχι, ξέχνα το. Δεν πάω», της αποκρίνεται ως γνωστός ξεροκέφαλος και δεν καταδέχεται να πατήσει το πόδι του στο μαγαζί! Η αντίδρασή του αυτή φέρνει τα πρώτα συννεφάκια στη σχέση τους. «Εντάξει. Θα πάω μόνη μου και μη με περιμένεις», του φωνάζει νευριασμένη.

Η Νόνα, παρά τις αναστολές της, έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Ρόμπερτ, ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει με τον δικό του διακριτικό τρόπο και την προσκαλεί να περάσουν μαζί ένα βράδυ στην παραλία. Εκείνη διστάζει αλλά θέλει να πάει παραμερίζοντας τους δισταγμούς της. Το ίδιο βράδυ, ο Γράντος μπλέκεται σε φασαρίες στο Mermaid και πιάνεται στα χέρια με τους χίπηδες.

Η Τες για πρώτη φορά συνειδητοποιεί την άγρια και τρομακτική πλευρά του άντρα που ερωτεύτηκε. Οι φίλες της ανησυχούν για εκείνη και της λένε να προσέχει αφού ο Γράντος φαντάζει στα μάτια τους αγριάνθρωπος. Εκείνη τις καθησυχάζει. «Καλά είμαι. Ο Γράντος με αγαπάει και με προσέχει», τους απαντάει, αλλά η αμφιβολία έχει φωλιάσει μέσα της.