Ο Παράδεισος των κυριών (8/2): Η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει τον άντρα της μάνας της - Το αποκαλύπτει πριν το γάμο της με τον Σίμο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (8/2): Η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει τον άντρα της μάνας της - Το αποκαλύπτει πριν το γάμο της με τον Σίμο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 8/2 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, ο Παράδεισος των κυριών, μια ανάσα πριν από το γάμο της Αμαλίας και του Σίμου. Πολλές οι υποψίες πως δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο... Έρχονται ανατροπές για τα ζευγάρια!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA. Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 83

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια λέγοντάς της: «Ολα τα εγκλήματα θα πρέπει να πέσουν επάνω σου ή στον Σίμο» και από σύμμαχοι γίνονται εχθροί. Ωστόσο η Βικτώρια διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά από τον Αποστόλη να συμμαχήσουν ενάντια στον Χρήστο.

Το ίδιο όμως θα του ζητήσει και ο Χρήστος και ο Αποστόλης από καμένο χαρτί γίνεται ο άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων, που συγκρούονται πια μεταξύ τους. Ο Ντίνος με τον Σίμο τσακώνονται γιατί οι εργασίες στο θέατρο Ολύμπια συνεχώς αναβάλλονται, ενώ η Αμαλία παίρνει το μέρος του Ντίνου και δημιουργείται μια ένταση στη σχέση των μελλονύμφων λίγο πριν τον γάμο τους.

Είναι το άγχος πριν το μυστήριο η αιτία ή η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Ντίνο, κάτι που λίγο πριν τον γάμο η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Δεν ξέρω, νομίζω όμως ότι δεν τον έχω ξεπεράσει», της ομολογεί. Την επομένη γίνεται ο γάμος της Αμαλίας με τον Ντίνο. Ολοι είναι καλεσμένοι, ενώ ο Ντίνος δεν πάει στον γάμο: «Γιατί δεν έρχεσαι; Εξαιτίας του Σίμου ή μήπως δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την Αμαλία;», τον ρωτάει η Μιράντα.

Ο Χριστόφορος συνοδεύει την νύφη και λάμπει από χαρά, ενώ ο Ρένος λίγο πριν μπει φυλακή, γίνεται κουμπάρος του Σίμου. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι δίνει δεξίωση στο νέο τους σπίτι!

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Βικτώρια τον δηλητηριάζει και τον στέλνει στο νοσοκομείο