Σκαραβαίος: «Επιτέλους, Τσορτεκαρος!» - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter για την νέα σειρά και τον Γιάννη Τσορτέκη

Καθήλωσε το κοινό!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σκαραβαίος: «Επιτέλους, Τσορτεκαρος!» - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter για την νέα σειρά και τον Γιάννη Τσορτέκη

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 4/2, το νέο πολυαναμενόμεν σύγχρονο αστυνομικό σίριαλ εξιχνίασης εγκλημάτων, του Alpha, Σκαραβαίος, όπου πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός. Γιάννης Τσορτέκης. Στο επίκεντρό βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας δημοσιογράφου είναι η υπόθεση που θα απασχολήσει τον Μάρκο και την ομάδα του. Μια γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει. Ενας άγνωστος άντρας την αναισθητοποιεί και την οδηγεί σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη... (δείτε εδώ τι συνέβη στο πρώτο επεισόδιο).

Τα σχόλια στο Twitter για τον Σκαραβαίο

Απ΄ ότι φαίνεται το πρώτο επεισόδιο της σειράς, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με τα σχόλια στο Twitter να αποθεώνουν τόσο την ίδια όσο και τους ηθοποιούς. Όπως φαίνεται, θα γίνει η νέα κυριακάτικη συνήθεια για τους τηλεθεατές.