Η γη της ελιάς (19/12): «Έχεις όνειρα, μην καταδικάζεις τη ζωή σου από τώρα» - Όλοι της λένε να κάνει έκτρωση αλλά εκείνη το αρνείται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (19/12): «Έχεις όνειρα, μην καταδικάζεις τη ζωή σου από τώρα» - Όλοι της λένε να κάνει έκτρωση αλλά εκείνη το αρνείται

Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας αυτής στην σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς (δείτε τα εδώ πριν προβληθούν) είναι ένα προς ένα καταιγιστικά. Απόψε Τρίτη 19/12 θα παρακολουθήσουμε έναν καβγά ενός ζευγαριού που φτάνει στα χωρίσματα αλλά και ένα παράνομο ζευγάρι να έρχεται όλο και πιο κοντά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 72

Το γεγονός αυτό το μαθαίνουν όλοι και τελευταίος απ’ όλους ο Ισίδωρος πληροφορείται τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της: «Ε! Οχι, αυτό πάει πολύ, δεν μπορώ να το ανεχτώ», λέει και λίγο αργότερα ο Ισίδωρος βάζει τις φωνές στην Αμαλία γι’ αυτή την πρωτοβουλία της: «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Σου έχω πω πει ότι δεν θέλω να ξεπερνάς τα όρια. Κι αυτή τη φορά τα ξεπέρασες κατά πολύ», της φωνάζει.

Ομως αργότερα στο συμβούλιο, για να μη δώσει άλλα δικαιώματα τόσο στον Μάνο όσο και στην Αθηνά, αποφασίζει να καλύψει την Αμαλία. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική: «Τελικά, αυτή η γυναίκα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο,τι κι αν της έχουμε πει δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και συνεχίζει τα ίδια», συμφωνούν και αποφασίζουν να βρουν κάποιους τρόπους ώστε να την απομακρύνουν από το παιδί.

Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της: «Καταλαβαίνεις τι πήγε κι έκανε; Η μάνα μου δεν πρόκειται να το δεχτεί ποτέ. Εχει αποφασίσει να πάρει διαζύγιο», του λέει. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά για το θέμα του χωρισμού τους, ενώ ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους: «Καλύτερα να προσέχουμε και στη δουλειά, αλλά και έξω. Ισως είναι καλύτερα να μη μας βλέπουν μαζί», αναφέρει η Δήμητρα.

Δείτε επίσης: Οι έκτακτες αλλαγές στο σενάριο λόγω της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα προσπαθεί για άλλη μια φορά να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της: «Κορίτσι μου, σκέψου καλύτερα αυτό που πας να κάνεις. Ακόμα δεν έχεις τελειώσει τη σχολή σου, έχεις όνειρα για το μέλλον σου. Δεν θα είναι εύκολο με ένα παιδί. Μην καταδικάζεις τη ζωή σου από τώρα», τη συμβουλεύει.