Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο Ορέστη-Κουράκου για τα μάτια της Δήμητρας

Οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο Ορέστη-Κουράκου για τα μάτια της Δήμητρας

Όχι μόνο θα αντέξει ο έρωτάς τους αλλά θα γίνει και «κόκκινο πανί». Στο youweekly.gr επανερχόμαστε με δυνατό spoiler από τη «Γη της Ελιάς» για τη σχέση Κουράκου και Δήμητρας που παρά τις ζήλιες και τους πρόσκαιρους τσακωμούς ανάμεσά τους, εκείνοι παραμένουν ερωτευμένοι κόντρα στις δυσκολίες. Μέχρι στιγμής το μυστικό τους είναι ασφαλές, με τον αστυνόμο πάντως να διχάζεται. Αφενός θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον Ορέστη, δείχνοντας έτσι σεβασμό στην φιλία τους, αφετέρου διστάζει για να μην τον πληγώσει.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες που κάνει ο Ορέστης, τις οποίες βλέπουμε στα πρόσφατα επεισόδια της σειράς του MEGA, να μιλήσουν κατ' ιδίαν ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, πάντα κάτι συμβαίνει και δεν τον αφήνει να φέρει την κουβέντα σε αυτήν την κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί μία άβολη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους που θα ξεσπάσει σύντομα και με πολύ άσχημο τρόπο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Στιγμές αγωνίας για τη Δήμητρα – Σε κίνδυνο η ζωή της

Αλέξανδρος Μαρτίδης
Ο Γιώργης Κουράκος προσπαθεί να πει την αλήθεια

Ο Ορέστης νιώθει προδομένος από τον Κουράκο

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό στη Μάνη, με τον Ορέστη τελικά να μαθαίνει την αλήθεια για την σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας. Αυτή η αποκάλυψη θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να δείχνει πόσο προδομένος νιώθει, καθώς θεωρεί πως προσπάθησαν επίτηδες να κρατήσουν κρυφή αυτή τη σχέση από εκείνον για να τον παραπλανήσουν.

Θα ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στους δύο άντρες παρά τις προσπάθειες του Γιώργη Κουράκου να επικρατήσει ψυχραιμία. Οι τόνοι ανεβαίνουν με τους πρωταγωνιστές να πιάνονται στα χέρια για χάρη της Δήμητρας και να ανταλλάσσουν χτυπήματα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Όπως συνεχίζουν οι ίδιες πηγές πάντως θα γίνουν προσπάθειες να συμφιλιωθούν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσά τους με την παρέμβαση τρίτων, ωστόσο το μέλλον θα δείξει αν θα είναι μεταξύ τους όπως πρώτα.