Όρκος (30/11): Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Όρκος (30/11): Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό

Συγκλονιστικές θα είναι για ακόμα μία φορά, οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια να αναμένεται άκρως καθηλωτική και (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση που σημείωσε) σήμερα, Πέμπτη 30 Νοέμβριου.

Οι σημερινές εξελίξεις, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ"

Επεισόδιο 5: "Επιλογές"

Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό. Κι ενώ ο Σιρχάν δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο, η Σύλβια καταφεύγει σε εκείνον και τον παρακαλεί να τον σώσει.

Ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του. Την ώρα που ο Ιάσονας με τη Λένα και τον Ραφαήλ βρίσκονται στο σπίτι της Μαριτίνας, ο Φίλιππος μπαίνει στο καφενείο του Σιρχάν και ανακαλύπτει ένα καινούργιο στοιχείο.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της ερχόμενης εβδομάδας, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου;

Επεισόδιο 6: "Απογοήτευση"

Ο Φίλιππος και ο Ραφαήλ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την εμπλοκή γνωστού τους προσώπου στο κύκλωμα και τη σχέση του με τον Σιρχάν. Ο Ραφαήλ μαθαίνει την αλήθεια για την Εριέττα και συγκρούεται με τον Φίλιππο.

Ραφαήλ και Σύλβια αμφισβητούν την απουσία της Εριέττας από το νοσοκομείο και την Ελλάδα τόσα χρόνια, την ίδια ώρα που η Μαριτίνα βρίσκει μια μυστηριώδη κάρτα στο σακάκι του Ιάσονα.