Η Μάγισσα: «Μήπως η Αναχίτ είναι το μωρό;» - Σάλος στο twitter με το όραμα της Θεοφανώς για τον δολοφόνο του παιδιού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Μήπως η Αναχίτ είναι το μωρό;» - Σάλος στο twitter με το όραμα της Θεοφανώς για τον δολοφόνο του παιδιού

Το βράδυ της Δευτέρας 27/11 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, στο οποίο η Θεοφανώ είδε ένα ακόμη όραμα, καθοριστικό όμως για την πορεία της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, ανακάλυψε τον έναν από τους δύο δολοφόνους του μωρού, την Πολυξένη, καθώς την είδε να αφήνει το νεογέννητο στο ποτάμι.

Στο twitter, λοιπόν, έγινε χαμός με την εξέλιξη αυτή! Βέβαια, υπήρξαν και μερικά σχόλια για το ενδιαφέρον του Αντρέι για την πρωταγωνίστρια (δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους και τι θα συμβεί με τον Μάρκο), αλλά και κάποια άλλα αιχμηρά για την συμπεριφορά του νέου αρχηγού...

Τα σχόλια στο twitter για το όραμα της Θεοφανώς στη Μάγισσα με τον δολοφόνο του μωρού

Τι θα δούμε αύριο (28/11)

Επεισόδιο 30

Ενα ακόμα όραμα θα δείξει στη Θεοφανώ τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους και αυτό θα την κάνει να γυρίσει πίσω στον πύργο των Λασκαραίων. Ομως, και εκείνη θα περάσει από δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, από την ισχυρή οικογένεια, καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της. «Κακώς, πατέρα, που ακόμα την κρατάς στον πύργο και της κάνεις τα χατίρια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πως αυτό το δουλικό σκότωσε τον γιο μου;», φωνάζει η Μεταξία. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο και η Δαμιανή με την Πολυξένη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση. Μόνο ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της φίλης του είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Ο Κανέλλος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του Τζανέτου, θα μιλήσει στον Αντρέι για πράγματα από το παρελθόν του αγαπημένου του αδελφού. Ενα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα αφορά έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Αντρέι. Οταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν ο έρωτας του αδελφού του, αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια τού παζλ, όσον αφορά το ποιος ήταν ο πραγματικός του πατέρας. Στο μεταξύ, η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον Πετρούνη ως τον προδότη του πύργου της, ενώ η Κερασίνα πιάνει στα πράσα τον Τζανή και τη Μεταξία. Ομως είναι αποφασισμένη να μη χάσει τον άντρα που αγαπάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχώρησε από τη Μάγισσα και ανακοίνωσε το τέλος στο Instagram - «Τόσους μήνες δουλεύαμε όλοι μαζί για να...»

Η Μάγισσα (5/12): «Γιατί μου έφυγες έτσι;» - Ανατριχιάζει το μοιρολόι της Γερακίνας πάνω από τον τάφο του Πετρούνη

Η Μάγισσα (4/12): «Που βρίσκεται ο θεός σου τώρα για να σε σώσει;» - Μια εγκυμοσύνη, ένας θάνατος και ένα παιδί απόψε

Η Μάγισσα: «Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;» - "Μυρίζει" έρωτας στα νέα επεισόδια

Τέλος «Η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί ενώ «χτύπησε» σε νούμερα τηλεθέασης τον Σασμό

Η Μάγισσα (29/11): «Έσφαξαν όλα τα αρσενικά που βρήκαν στο διάβα τους» - Μυρίζει "θανατίλα" έξω από τον πύργο των Λασκαραίων

Η Μάγισσα (28/11): Η οικογένεια Λάσκαρη στήνει στον τοίχο την Θεοφανώ - «Την είδα να πνίγει το μωρό στο ποτάμι»

Η Μάγισσα: «Είσαι Λάσκαρης» - Αποκλειστικά η συγκλονιστική στιγμή που ο Αντρέι μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του

Η Μάγισσα: Απίστευτο - Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!