Το Ναυάγιο: Ανατινάζουν τον Παντελίδη - Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σε κίνδυνο και η ζωή του Γιώργου

Το Ναυάγιο: Ανατινάζουν τον Παντελίδη - Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, το Ναυάγιο! Τίποτα δεν μένει κρυφό από τον Μιλτιάδη Παντελίδη! Ούτε και η συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία και θα κάνει την εμφάνισή του. Όμως αυτή τη φορά δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει...

Ο Καπετάν Στελής έχει αποφασίσει να δικαιώσει την κόρη του που μπήκε στο μοιραίο πλοίο και μαζί τη μνήμη των δεκάδων νεκρών του «Φοίνιξ». Μιλάει με τις οικογένειες των θυμάτων, όπως έχουμε ήδη δει στα επεισόδια της εβδομάδας, και όλοι μαζί θα οργανώσουν μια συνάντηση στην Κρήτη, κατά την οποία θα συνεννοηθούν για το πώς θα κάνουν αγωγή στην εταιρεία του Βασιλείου. Μάλιστα, σε αυτή αποφασίζει να πρωτοστατήσει ο Γιώργης Κανελλάκης, ο δημοσιογράφος που τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να αποδείξει πως το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε η αγαπημένη του Ασημίνα δεν έπρεπε να βγει στα ανοιχτά.

Δυστυχώς για εκείνον, δίπλα του θα έχει τη νέα γραμματέα της εφημερίδας, την Αλίκη, που με τη σειρά της θα δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη για κάθε κίνησή τους στο νησί. Ετσι θα τον ενημερώσει και για την εν λόγω συνάντηση και εκείνος θα αποφασίσει να δράσει. «Αν νομίζουν πως θα έχει αποτέλεσμα η οποιαδήποτε κίνησή τους, είναι γελασμένοι. Θα είμαι εκεί, Αλίκη. Εσύ φρόντισε να μην κινήσεις υποψίες. Δεν μας παίρνει τώρα να γίνει γνωστή η ταυτότητά σου και να σε διώξουν από την εφημερίδα», θα της μηνύσει.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο: Νέο χτύπημα της μοίρας για την Ειρήνη - «Θα την σκοτώσει αυτό το νέο»

Το Ναυάγιο: Ο Μιλτιάδης στη συνάντηση των θυμάτων

Το Ναυάγιο: Ανατινάζουν τον Παντελίδη - Σε κίνδυνο και ο Γιώργος

Η συνάντηση πραγματοποιείται και οι συγγενείς των θυμάτων με έναν κόμπο στην καρδιά τονίζουν πως δεν θα σταματήσουν να μάχονται για να δικαιωθούν οι ψυχές των δικών τους ανθρώπων. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο παπα-Γρηγόρης με τη γυναίκα του Λαμπρινή, ο Στελής με τον Τρύφωνα, ο Βασίλης με τη Στέλλα και φυσικά σύσσωμες οι οικογένειες του Βλάση Παπαδάκη και του Δημήτρη Γιαννακάκη. Η συνάντηση όμως δεν θα έχει καλό τέλος αφού, προς απογοήτευση όλων, την εμφάνισή του θα κάνει ο Μιλτιάδης Παντελίδης για να τάξει στις οικογένειες των θυμάτων χρήματα. «Ξέρω πως κανένα χρηματικό ποσό δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, όμως ο κύριος Βασιλείου αισθάνεται την ανάγκη να σας στηρίξει», θα τους πει. Όμως ο λόγος του δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αφού ένας μεγάλος κρότος στον χώρο θα κάνει όλους να τραπούν σε φυγή.

Οι δράστες άγνωστοι, ωστόσο η βόμβα τραυματίζει τόσο τον ίδιο τον ομιλητή όσο και τη Μαρία και τον Γιώργη που ήταν κοντά στον γνωστό δικηγόρο. Ολοι θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο, αλλά ο τελευταίος θα ορκιστεί εκδίκηση. Συγκεκριμένα, θα αποφασίσει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς που φαίνονται συσπειρωμένοι.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial