Η Γη της ελιάς (12/11): «Τελικά το αποφασίσαμε, θα παντρευτούμε» - Γάμος έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της ελιάς (12/11): «Τελικά το αποφασίσαμε, θα παντρευτούμε» - Γάμος έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι

Νέο επεισόδιο της σειράς Η Γη της ελιάς, επιστρέφει σήμερα Κυριακή 12/11 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Για πολλούς η ζωή τους αλλάζει, ειδικά για τον Στάθη και την Ιουλία, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερη την κόρη τους, η οποία μένει πλέον με τον πατερά της στην Μάνη.

Δείτε επίσης, όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση!

Οι σημερινές 12/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της ελιάς

Επεισόδιο 41

Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο πατέρας της κυκλοφορεί με μια κοπέλα περίπου στην ηλικία της και απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Καλά, δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς ελεύθερα με ένα τόσο μικρό κορίτσι;», τον αποπαίρνει και ο Στάθης προσπαθεί να της εξηγήσει: «Βασιλική, είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; Δεν με ξέρεις; Τώρα θα με μάθεις; Ελεος κι εσύ;».

Στο μεταξύ, όλες οι προσπάθειες του Στάθη, να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από τον στρατό, δεν έχουν αποτέλεσμα και μάλιστα για άλλη μια φορά, λάδι στη φωτιά ρίχνει και η Αρετή, διαδίδοντας ότι ο Στάθης έχει ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι.

Στο σπίτι των Βρεττάκων επικρατεί αμηχανία, καθώς η οικογένεια μαθαίνει πως ο Ισίδωρος νυμφεύτηκε την Αμαλία. Ετσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν: «Εμείς θα πάρουμε την Αγγελική και θα πάμε να μείνουμε στο σπίτι της Μαρίνας. Ε, τώρα πια δεν έχει νόημα, ρε πατέρα, να είμαστε όλοι μαζί», λέει ο Μάνος στον Ισίδωρο.

Την ίδια στιγμή η Θεοδώρα εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο: «Τελικά το αποφασίσαμε, θα παντρευτούμε και μάλιστα σύντομα». Παράλληλα η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της να πίνει καφέ. Φοβισμένη το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει, αποφασισμένος να της κάνει κακό.

Δείτε αποκλειστικό: «Το κέρατό μου μέσα» - Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Ισίδωρου στην χειρόγραφη διαθήκη του