Στο σημερινό 10/11 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, θα παρακολουθήσουμε την Μιράντα να “τσακίζεται” ψυχολογικά μετά την συνάντηση με την κόρη της (η οποία δεν είναι κόρη της). Ο Ντίνος ωστόσο στέκεται στο πλευρό της.
Από την άλλη, η Όλγα βοηθάει τον Πάρη και την Γεωργία για να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να ευτυχίσουν μαζί και με το μωρό.
Οι σημερινές 10/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών
Επεισόδιο 35
Το όνειρο της Μιράντας να συναντήσει την κόρη της φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά, τα πράγματα όμως δεν θα πάνε καθόλου όπως τα περίμενε. Ο Ντίνος θα σταθεί στο πλευρό της και θα την στηρίξει για άλλη μια φορά. Ο Αποστόλης εκβιάζει τον Χρήστο διεκδικώντας πίσω την περιουσία της Όλγας, που έχει περάσει στα χέρια του.
Ο Πάρης κοντεύει να χάσει την πτήση του λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας της Όλγας και αναγκάζεται να φύγει για το αεροδρόμιο χωρίς να την χαιρετίσει. Η Όλγα τρέχει να τον προλάβει στο αεροδρόμιο τελευταία στιγμή αλλά δεν είναι εκεί… Άραγε υπάρχουν στην ζωή δεύτερες ευκαιρίες;
Τέλος για την σειρά
Φουλ στη μυθοπλασία φέτος το πρόγραμμα τηλεόρασης με το κοινό, όπως καταλαβαίνετε, να μην ξέρει τι να παρακολουθήσει. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή «Γειά σου», οι ιθύνοντες των σταθμών έχουν ξεκινήσει από τώρα να αναδιαμορφώνουν την επόμενη σεζόν βγάζοντας κάποια project εκτός.
Μεταξύ αυτών θα είναι και τρεις συγκεκριμένες σειρές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η πρώτη σειρά που είναι δεδομένο πως θα ολοκληρωθεί αυτή την σεζόν είναι ο Σασμός, μια σειρά που προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και σύμφωνα με σχόλια των τηλεθεατών έχει κουράσει…
Το προξενιό και ο Παράδεισος, επίσης, φαίνεται πως θα έχουν την ίδια τύχη καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB δεν είναι αυτά που οραματιζόταν το κανάλι και πρέπει να αντικατασταθούν με κάτι δυνατότερο, αφού ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος και το επίπεδο αρκετά ανεβασμένο.



">
">
">
">
">
">
">