Οι Πανθέοι (8/11): Ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (8/11): Ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα

Σοβαρές και πολύ ανατρεπτικές οι εξελίξεις, που αναμένονται και στο σημερινό επεισόδιο, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, της σειράς "Οι Πανθέοι" που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση).

Οι σημερινές Τετάρτη 8 Νοεμβρίου εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, "Οι Πανθέοι"

Επεισόδιο 33

Ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, ρίχνοντας τα δίχτυα του και στον Φάνη. Κι ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα στην Κόρινθο, μια τσιγγάνα θα διαβάσει το μέλλον στο χέρι της Μάρμως, και αυτό που θα δει θα είναι τρομακτικό!

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο επεισόδιο 34;

Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια. Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατάει τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλλει την έκπληξη που ετοίμαζε στη Μάρμω. Ο Φάνης καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, ενώ η Μάρμω καταλήγει σε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη Χρυσοστόμη!