Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη νέα σειρά του Alpha;

Από τον "Παράδεισο των κυριών" και το "Σασμό"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη νέα σειρά του Alpha;

Η νέα κωμική αστυνομική σειρά "Φόνοι στο Καμπαναριό", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, έχει ήδη προκαλέσει σάλο, τόσο με τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που κάνουν τους τηλεθεατές να γελάνε μέχρι δακρύων (δείτε εδώ τι έγραψαν στο Twitter), όσο και με τις αντιδράσεις που δημιούργησε στους θρησκευτικούς εκκλησιαστικούς κύκλους (δείτε εδώ τι είπε Ιερά Μητρόπολη Αττικής και Βοιωτίας).

Ωστόσο, στο νέο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας προβλέπεται να υπάρξουν νέες αφίξεις, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω στους ήρωες. Οι ηθοποιοί που θα "εισβάλλουν" δεν είναι άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό, αντιθέτως τους βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε άλλες σειρές του σταθμού, και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Ποιοι ηθοποιοί θα "εισβάλλουν" στη σειρά "Φόνοι στο Καμπαναριό"

Ήδη από το τρέιλερ έχει προδοθεί η συμμετοχή τους, αλλά οι ρόλοι τους θα είναι σίγουρα απρόσμενοι και θα μας χαρίσουν πολλά γέλια. Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς "Παράδεισος Των Κυριών", καθώς υποδύεται τον Σίμο Πολύζο. Στη νέα σειρά θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον οποίο θα αναζητήσουν απαντήσεις Σοφιανός και Τσακαλάκης σχετικά με το θύμα της δολοφονίας στη Μονή.

Ο δεύτερος είναι ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος πάτερ Μιχάλης της επιτυχημένης σειράς "Σασμός", η οποία θα ρίξει αυλαία φέτος μετά από 3 κύκλους. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν γείτονα, τον οποίο συναντούν η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη και θα εμφανιστεί κρατώντας ένα πριόνι.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης ξεκίνησαν να χτυπούν οι καμπάνες, κηρύσσοντας την έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» που έρχεται στον Alpha.

Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη ντύθηκαν στα μαύρα, ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης έπιασαν μεγεθυντικούς φακούς και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας της χρονιάς.

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν: οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

φονοι 2φονοι 3φονοι 1φονοι 5φονοι 4