Το Ναυάγιο (23/10): «Το Φοίνιξ δεν είχε...» - Σοκαριστική αποκάλυψη μετά την τραγωδία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (23/10): «Το Φοίνιξ δεν είχε...» - Σοκαριστική αποκάλυψη μετά την τραγωδία

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει στους τηλεθεατές η νέα σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. Μιλά για το "Φοίνιξ". Μία από αυτές τις υδάτινες τραγωδίες που στιγμάτισαν την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, στις 8 Δεκεμβρίου 1966 και είναι μέχρι σήμερα γνωστή ως "Το ναυάγιο στη Φαλκονέρα".

Στην σειρά αυτή, παρακολουθούμε ανθρώπινες ιστορίες, σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες αλλά και πικρές που οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην κάθαρση και στο φως.

Έχοντας δει την βύθιση του πλοίου που μόνο δάκρυα έφερε στα μάτια των τηλεθεατών, από σήμερα Δευτέρα 23/10 θα παρακολουθούμε πως οι άνθρωποι που σώθηκαν θα καταφέρουν να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους γεμάτοι εφιάλτες...

Δείτε εδώ όλα τα νέα επεισόδια της εβδομάδες πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA!

Οι σημερινές 23/10 εξελίξεις της σειρές του MEGA, Η Γη της ελιάς

Επεισόδιο 12

Ενας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας ενώ η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της που ανακοινώνει στην έκπληκτη οικογένεια της. Ο Τρύφωνας φτάνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα και την βρίσκει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όταν μάλιστα φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να μην μπορεί να μπει στο πλοίο. Την ίδια στιγμή ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη σχετικά με το «Φοίνιξ».

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό!» - Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης