Οι Πανθέοι (18/10): «Πως το κάναμε αυτό στον Αντρέα;» - Συγκλονισμένη η Μάρμω μετά την νύχτα πάθους με τον Κίτσο

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (18/10): «Πως το κάναμε αυτό στον Αντρέα;» - Συγκλονισμένη η Μάρμω μετά την νύχτα πάθους με τον Κίτσο

Την Τετάρτη (18/10) αναμένεται να δούμε το νέο επεισόδιο για του Πανθέους και πιο συγκεκριμένα τη συνέχεια ανάμεσα σε όσα έχουν συμβεί μεταξύ της Μαρμώς και του Κίτσου, με τα πράγματα απόψε να εξελίσσονται (δείτε εδώ πως πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές (18/10) εξελίξεις για τη σειρά ''Οι Πανθέοι''

Η Μάρμω έχει τύψεις και προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα, μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση. Την ίδια ώρα, η Λιάνα πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό να συναντήσει τον Θωμά, ενώ το μυαλό του Ισίδωρου είναι κολλημένο στη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα. Κι ενώ ο Φάνης υπόσχεται να συμπαρασταθεί επιτέλους στον Στάθη, η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να ταράξει συθέμελα τη ζωή του.

Πέμπτη 19/10 Επεισόδιο 22.

Η Μάρμω έχοντας τύψεις για ό,τι έγινε με τον Κίτσο, πηγαίνει να του μιλήσει: «Ηταν τεράστιο λάθος αυτό που έγινε και καλύτερα να το ξεχάσουμε και οι δύο! Ιδανικά θα ήθελα να μη συναντηθούμε ξανά, είναι το πιο σωστό που μπορούμε να κάνουμε! Τον θείο σου τον αγαπάω και δεν θέλω να τον πληγώσω», υποστηρίζει, αλλά και οι δύο δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους.

Η παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζουν να βάζουν σε υποψίες τον Αντρέα ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος αναθέτει στον Χρυσίνα να σκαλίσει το παρελθόν της Μιρέλλας, ενώ παράλληλα αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη θεία Καλή. Ο Μαρμάρης προσπαθεί να πείσει την Πέλλα να τον βοηθήσει στα μελλοντικά σχέδιά του, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψει ακόμα ποια είναι αυτά. Ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα και να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους: «Ηταν ένα λάθος, σου το ορκίζομαι πως λέει ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα με τη γυναίκα αυτή». Ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα, μετά τον θρήνο που ’χει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη στην οικογένειά του, εκείνη όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.