Η Γη της Ελιάς (10/10): «Έχει γκόμενα! Κυκλοφορεί αέρα πατέρα σε όλη την Αερόπολη» - Χαλασμός μετά τις αποκαλύψεις

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (10/10): «Έχει γκόμενα! Κυκλοφορεί αέρα πατέρα σε όλη την Αερόπολη» - Χαλασμός μετά τις αποκαλύψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και σήμερα 10/10 στην Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις μετά το χαμό του μωρού Μάνου & Μαρίνας (που θα χωρίσουν μετά από απιστία), το γάμο Πότη και Άννας αλλά τις νέες κινήσεις του Δημοσθένη, θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι σημερινές 10/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 14

Η Αρετή είναι έξαλλη με τη Χρυσούλα γιατί πιστεύει ότι εκείνη πούλησε τη συνταγή της, αλλά δεν ξέρει ότι ο φούρνος που φτιάχνει την πίτα της βρίσκεται μέσα στην Αρεόπολη. Στο μεταξύ η Αννα και ο Πότης ανακοινώνουν σε όλο τον κόσμο τα ευχάριστα και αρχίζουν να ψάχνουν ημερομηνία γάμου. Παράλληλα ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν μαζί στην Αρεόπολη, ενώ ο Δημοσθένης πηγαίνει με την ερωμένη του στην ταβέρνα του Χρήστου όπου τους βλέπει η Αρετή και τρελαίνεται.

Την επόμενη μέρα δεν χάνει καιρό, πηγαίνει στην Ασπασία και της τα λέει όλα: «Δεν ντρέπεται, δεν έχει τσίπα πάνω του, να την τραβολογάει φόρα παρτίδα μέσα στο χωριό;», της λέει με μερικές κατάρες να συνοδεύουν την αποκάλυψη που έκανε, ενώ η Ασπασία καταρρακώνεται. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα, κάπως ενοχλημένη, αρχίζει να «ψαρεύει» την Αφροδίτη: «Τελικά τι έγινε με τον Ορέστη, σου αρέσει, του την έπεσες;», της λέει.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος πιέζει τη Χάιδω να του πει για την καραμπίνα που έχει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά δεν πείθεται από την απάντησή της: «Κοίτα, δεν τα μασάω αυτά τα παραμύθια. Οταν αποφασίσεις, περιμένω να μου πεις την αλήθεια», της τονίζει.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Αννα να γίνουν κουμπάρες στον γάμο της, ενώ η κατάσταση στο εργαστήριο φτάνει στο απροχώρητο και η Ισμήνη ανακοινώνει στην Αλκμήνη και την Αντωνία: «Δεν πάει άλλο. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Αρα μία από τις δυο σας πρέπει να παραιτηθεί από την επιχείρηση».

Ένα μήνα αργότερα… Η Αννα διαλέγει νυφικό, η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την πίτα της και η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει. Αμέσως ενημερώνει τον Στάθη: «Στάθη, η κόρη μας ζει. Μου έστειλαν το αποτέλεσμα» και ο Στάθης την προτρέπει: «Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την κοπέλα που φαίνεται να έχεις κοινό DNA», της λέει, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα: «Δεν ξέρω. Φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσω. Πώς να την προσεγγίσω», του απαντάει.

Δείτε επίσης: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον...» - Αποκλειστικό spoil για την συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!