Η Γη της Ελιάς (4/10): «Το παιδί είναι νεκρό» - Η σκηνή με τον βουβό πόνο Μαρίνας και Μάνου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (4/10): «Το παιδί είναι νεκρό» - Η σκηνή με τον βουβό πόνο Μαρίνας και Μάνου

Ο Δημοσθένης, μετά τη δραματική αποκάλυψη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της, με τις εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Οι σημερινές 4/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 10

«Από δω και πέρα αναλαμβάνω εγώ και δεν θέλω κουβέντα. Η Ειρήνη θα κάνει ό,τι της λέω εγώ και μην τολμήσεις να φέρεις αντίρρηση», επισημαίνει στην Ασπασία. Παράλληλα η Αννα και ο Πότης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Την ίδια ώρα, ο Ορέστης και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, ενώ η Μαρίνα συγχωρεί τον Μάνο για την επιπολαιότητά του, όμως η σχέση τους θα μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι όταν η Μαρίνα αναγκαστεί να γεννήσει πρόωρα.

Η κοπέλα αισθάνεται πόνους και όταν ο Μάνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο, αναγκάζονται να της πάρουν το μωρό γιατί δεν ακούνε την καρδιά του. Οντως το μωρό γεννιέται νεκρό και ο γιατρός ενημερώνει πρώτα τον Μάνο, ενώ η Μαρίνα μάταια περιμένει να πάρει στην αγκαλιά της το μωρό που γέννησε λίγες ώρες πριν. Ο Μάνος με πόνο ψυχής αναγκάζεται να της πει αυτός την αλήθεια, όταν μπαίνει στο δωμάτιο και η Μαρίνα με μια λαχτάρα τον ρωτάει: «Το είδες το παιδί μας;». Ο Μάνος καταρρέει και πέφτει στην αγκαλιά της, ενώ η Μαρίνα ξεσπά σε ένα βουβό κλάμα (δείτε όλο το σκηνικό με διαλόγους).

Η μανία της εκδίκησης «χτυπά» τον Φίλιππο, όταν ο Σωτήρης Βαφέας του στήνει ενέδρα θανάτου. Ο Φίλιππος περνώντας με το αυτοκίνητό του στο σημείο που του έχει στήσει καρτέρι, πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης, αλλά σώζεται την τελευταία στιγμή.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 11

Ο Δημοσθένης καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο για να πάρει εκδίκηση από την Ασπασία. Σε πρώτη φάση βγάζει για φαγητό επίτηδες στην ταβέρνα μια άγνωστη γυναίκα, την Ξένια (Αντρεα Χάννα), και όλοι όσοι τους βλέπουν καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι. Από την άλλη, η Αρετή βλέπει την Ασπασία σε κακό χάλι και την πιέζει να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί: «Ασε, βρε ξαδέλφη, τα “δεν έχω τίποτα”, αφού σε βλέπω σε μαύρα χάλια», της λέει, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.

Την ίδια ώρα η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη στάση της Φιλιώς η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες. Στο μεταξύ η Ασπασία, μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως: «Δημοσθένη, δεν πάει άλλο. Θέλω να ξέρω τι σκοπό έχεις. Ποια θα είναι στο εξής η σχέση μας». Εκείνος εκρήγνυται: «Εχεις τα μούτρα και με ρωτάς κάτι τέτοιο αντί να το βουλώνεις; Οποια θέλω θα είναι η σχέση μας. Πάντως δεν θα είναι ίδια με πριν», της ξεκαθαρίζει.

Δείτε επίσης: Βόμβα μεγατόνων! Δήμητρα και Κουράκος κάνουν έρωτα