Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Μαργαρίτα χαροπαλεύει άγρια χτυπημένη

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από την επίθεση της

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Μαργαρίτα χαροπαλεύει άγρια χτυπημένη

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η Ιουλία και ο Στάθης γεμάτοι αγωνία περιμένουν να μάθουν νέα για την κόρη τους. Η ένταση όμως αυτή δεν είναι τίποτα μπροστά στη συγκλονιστική στιγμή που θα βρεθούν απέναντι από την πανέμορφη Αριάδνη. Πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση και πώς η κοπέλα θα τους αντιμετωπίσει;

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Η Ιουλία παίρνει τα αποτελέσματα και ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει. Αμέσως ενημερώνει τον Στάθη: «Στάθη, η κόρη μας ζει, πρέπει να τη βρούμε», του λέει και ο Στάθης της τονίζει: «Ιουλία, θέλει μεγάλη προσοχή, πρέπει αρχικά να επικοινωνήσεις με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εσένα», αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα: «Δεν ξέρω, φοβάμαι πολύ», του απαντάει. Ωστόσο δεν μπορεί άλλο να περιμένει και η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση: «Τίποτα, δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν απαντάει κανείς. Ισως να μην έχει αφήσει στοιχεία, δεν είναι απαραίτητο, μου είπαν. Μπορεί να μη θέλει», λέει στον Στάθη, ο οποίος και πάλι την προτρέπει: «Μην τα παρατάς, πρέπει να επιμείνεις».

Δείτε επίσης στο σημερινό 28/9 επεισόδιο: «Θέλω να το κάνω στην μνήμη του γιου μου» - Η συγκινητική συνάντηση Δημοσθένη & Ορέστη

Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ: «Δεν έχω άλλα στοιχεία. Ξέρω μόνο ότι έχω κάπου μια κόρη, η οποία κι εκείνη ψάχνει να βρει κάποιον από την οικογένειά της, αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Δεν έχει αφήσει στοιχεία», τον ενημερώνει. Οπως θα δούμε, ο ντετέκτιβ μετά από πολλές έρευνες ανακαλύπτει την Αριάδνη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις και εργάζεται στο εστιατόριο ενός μεγάλου πεντάστερου ξενοδοχείου.

Γη της Ελιάς Ιουλία Στάθης

Ο ντετέκτιβ αμέσως θα ενημερώσει την Ιουλία: «Κυρία Βρεττάκου, τη βρήκα την κόρη σας. Μπορείτε να έρθετε στη Θεσσαλονίκη; Και θα σας εξηγήσω από κοντά». Η Ιουλία χωρίς άλλη σκέψη θα πάει στη Θεσσαλονίκη και αφού ο ντετέκτιβ της πει τα πάντα για την κοπέλα, η Ιουλία πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου δουλεύει. Μόλις τη βλέπει της κόβονται τα πόδια. Δεν μπορεί να κάνει βήμα, δεν μπορεί να της μιλήσει, μόνο την κοιτάζει και κλαίει σπαρακτικά. Η πρώτη συγκλονιστική στιγμή όπου αντικρίζει για πρώτη φορά το παιδί το οποίο πίστευε μέχρι χθες ότι έχει πεθάνει σημαδεύει την Ιουλία, η οποία επιστρέφει καταρρακωμένη στη Μάνη. Εκεί θα ενημερώσει τον Στάθη, που αποφασίζει αμέσως να πάει να τη βρει. Τα πράγματα όμως σ’ αυτή τη συνάντηση πατέρα και κόρης θα είναι πολύ διαφορετική, καθώς ο Στάθης θα της αποκαλύψει άμεσα ότι είναι ο πατέρας της!

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου στο YOU - «Η Ιουλία θα περάσει Γολγοθά»

Η Μαργαρίτα χαροπαλεύει άγρια χτυπημένη στην Γη της Ελιάς

Ενα απρόσμενο γεγονός έρχεται να γεμίσει νέα ερωτηματικά τη Μάνη. Η Μαργαρίτα εκεί που είναι στο σπίτι της ξαφνικά εισβάλλουν τρεις με μαύρες κουκούλες κι αρχίζουν να τη χτυπούν ανελέητα, χωρίς να ξέρει τον λόγο. Οι άγνωστοι κακοποιοί την αφήνουν αιμόφυρτη και άσχημα χτυπημένη και φεύγουν. Λίγο αργότερα τη βρίσκει η Θοδώρα και έντρομη φωνάζει ασθενοφόρο, όπου τη μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οπως θα δούμε όμως, δεν πρόκειται για μια απλή και τυχαία επίθεση. Πίσω από αυτό κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία, που θα δούμε να ξεδιπλώνεται και θα φέρει μια τεράστια ανατροπή.

Η κίνηση του Μάνου που διώχνει τη Μαρίνα

Η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ κακή και ο Μάνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όπως μπορεί. Λίγο αργότερα η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ετσι ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει την Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι.