Η παραλία 12/9: Ο Γιώργος φτάνει στα Μάταλα - Η Μαρία παρατηρεί τα γεγονότα στο σκοτάδι

Η Υπάτια έκπληκτη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η παραλία 12/9: Ο Γιώργος φτάνει στα Μάταλα - Η Μαρία παρατηρεί τα γεγονότα στο σκοτάδι

Τρίτη 12/9 και η νέα σειρά της ΕΡΤ, Παραλία, επιστρέφει με νέο καταιγιστικό επεισόδιο. Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται. Η Υπατία αρχίζει να αισθάνεται την ένταση κοντά στον Χάρι ενώ ο αρραβωνιαστικός της Γιώργος φτάνει στο χωριό.

Η Παραλία - Επεισόδιο 7

Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο, προς απογοήτευσή του, τον υποδέχεται η Αντιγόνη στο σπίτι του Αρχοντάκη και τον συστήνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ spoiler για την σειρά Παραλία: «Τι κάνεις εσύ εδώ;» - Η Υπάτια ανακαλύπτει πως...

Παράλληλα, ο παπα-Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον Γράντο, μιας και είναι πεπεισμένη για την ενοχή του, καταλήγει να παρατηρεί την εξέλιξη των γεγονότων από το σκοτάδι.

Τι θα δούμε αύριο

Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει τη συμπάθειά που τρέφει γι’ αυτήν. Ο Διονύσης μαζί με τον Γιώργο επισκέπτονται το καφενείο του Σήφη όπου συζητάνε για το μέλλον του γαμπρού με την Υπατία.

Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου του Αρχοντάκη. Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό και επισκέπτονται τη γραφική παραλία των Ματάλων.