Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (11/6): Θύμα απαγωγής η Βουλίτσα; Δέχεται απειλές και εξαφανίζεται!

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (11/6): Θύμα απαγωγής η Βουλίτσα; Δέχεται απειλές και εξαφανίζεται!

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής 11/6 στο κανάλι του ALPHA έχει νέο επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και θα είναι για άλλη μία φορά ξεκαρδιστικό (δείτε εδώ το τέλος της Βουλίτσας και τις πιθανές αντικαταστάτριές της)!

Τι θα δούμε σήμερα (11/6) στη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η Καίτη δέχεται πρόταση να κάνουν χορηγία στην εκπομπή της, ο Κανάτης θεωρεί ότι ο Αγγελος και η Βέλη δεν τον θέλουν μαζί τους στην Αμοργό, ενώ πλησιάζει η ώρα της δίκης του Βαγγέλη.

Η Βέλη έχει ξεχάσει μια ερωτική βραδιά που έζησαν με τον Αγγελο στην Ισπανία και αυτός προσπαθεί να της τη θυμίσει.

Στο μεταξύ ένας ηθοποιός του σίριαλ που γράφει η Βούλα, προσπαθεί να την πείσει να του μεγαλώσει τον ρόλο κι όταν εκείνη δεν δέχεται, αρχίζει τις απειλές. Ξαφνικά, εκείνη εξαφανίζεται. Μηνάς και Βαγγέλης πιστεύουν ότι την έχει απαγάγει…

Οσο αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στον Πύργο ο πατέρας της Καίτης ζητάει εργάτες για να μαζέψουν τις φράουλες. Ο Ηλίας προσφέρεται να πάει, αλλά μόνο φράουλες δεν μαζεύει.

Η Ξένια με τη σειρά της παίρνει ταξί για να πάει στη Σοφία και ο ταξιτζής τρακάρει με έναν που πέρασε με κόκκινο. Ο Μπάμπης επιμένει να πάει η Ξένια μάρτυρας υπεράσπισης του ταξιτζή. Ολα όμως αλλάζουν, όταν μαθαίνει ποιος είναι ο άλλος…

Ο Κανάτης θεωρεί ότι ο Αγγελος και η Βέλη δεν τον θέλουν μαζί τους στην Αμοργό και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη με κάθε τρόπο.

Παράλληλα, ένα κλητήριο θέσπισμα θυμίζει σε όλους ότι φτάνει η ώρα της δίκης του Βαγγέλη. Μηνάς και Βούλα αναστατώνονται. Αντίθετα, εκείνος δεν το παίρνει και πολύ στα σοβαρά.

Η Καίτη πάλι δέχεται πρόταση να κάνουν χορηγία στην εκπομπή της, αλλά δεν το βρίσκει σωστό, ενώ η Ξένια τσακώνεται με τον Μπάμπη. Ο λόγος; Νιώθει πως δεν την καταλαβαίνει, με αφορμή τα χαλιά που της υποσχέθηκε πως θα τα μαζέψει δεν το έκανε. Κι ενώ η Σοφία προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, η Ξένια και ο Μπάμπης παίρνουν μια ανέλπιστη χαρά.