Παράδεισος των Κυριών: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου!» - Το άκαρδο άκυρο του Πάρη στην Γεωργία

«Σε βλέπω μόνο σαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των Κυριών: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου!» - Το άκαρδο άκυρο του Πάρη στην Γεωργία

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδιο της επόμενης (10-12/4) εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, καθώς ο Πάρης για άλλη μια φορά θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη, κάτι που πληροφορείται και ο Αγης και ξεσπάει άγρια στον πατέρα του.

Η Ντέπυ αποκαλύπτει στην Ολγα ότι είναι ερωμένη του Αποστόλη, ενώ η Βικτώρια παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με τον Χριστίδη και τον πυροβολεί μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 115

Ο Πάρης, απογοητευμένος απ’ όλους κι απ’ όλα, δεν αντέχει και για μια ακόμα φορά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Καταναλώνει μια μεγάλη ποσότητα χαπιών, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή των προλαβαίνουν και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Η ταραχή όλων είναι μεγάλη, ενώ τα άσχημα νέα φτάνουν και στον «Παράδεισο» και συγκεκριμένα στη Γεωργία, η οποία πηγαίνει στο σπίτι των Βασιλείου για να δει τον Πάρη, που μόλις έχει επιστρέψει από το νοσοκομείο. Η κοπέλα τού φέρεται τρυφερά και του αποκαλύπτει τα συναισθήματά της: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», του ομολογεί, αλλά ο Πάρης τη σταματάει και πάλι: «Γεωργία, είσαι ό,τι πιο φωτεινό υπάρχει στη ζωή μου, όμως σε βλέπω μόνο σαν μια καλή μου φίλη», της εξηγεί και η Γεωργία απογοητεύεται.

Ασυνήθιστες επισκέψεις όμως έχουν και οι Μπουραντάδες, οι οποίοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τον κίνδυνο που εγκυμονεί η παρουσία τής Ματούλας στο σπίτι τους, καθώς ο Χρηστίδης μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι τρομάζοντας τη Ματούλα: «Μην ανησυχείς, δεν θέλω εσένα. Ηρθα για να πω στην Αμαλία ότι είμαι ο πατέρας της», της λέει. Την ίδια στιγμή η Αμαλία εκμυστηρεύεται στον Ντίνο το μεγάλο της μυστικό: «Είμαι υιοθετημένη, μου το είπε ο Πάρης που το είχε ακούσει σε μια συζήτηση από τον πατέρα του», του εμπιστεύεται, αλλά συγχρόνως του ζητά μια χάρη: «Σε παρακαλώ δεν θέλω να το μάθει κανείς, μην το πεις στη Μιράντα», αλλά ο Ντίνος της εξηγεί: «Η Μιράντα είναι ο άνθρωπός μου, δεν έχουμε μεταξύ μας μυστικά».

Διαβάστε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών αποκλειστικό: «Εγώ τη σκότωσα»! - Την βρίσκουν νεκρή μέσα στο σπίτι της

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ενημερωθεί για τις εξελίξεις και ο Αγης, ο οποίος αντιδρά σπασμωδικά καταρρακώνοντας τον Χριστόφορο: «Πώς μπορείτε και το κάνετε αυτό; Τόσα μυστικά, τόσα ψέματα. Μας έχετε καταστρέψει τη ζωή», του φωνάζει. Η ώρα είναι 23.30 και στο σπίτι των Μπουραντάδων η Βικτώρια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χρηστίδη: «Επρεπε να το είχα κάνει από την αρχή», είναι τα λόγια της και τον πυροβολεί τραυματίζοντάς τον βαριά. Αμέσως τον παίρνει και τον κρύβει στην αποθήκη, ενώ σκουπίζει και τα αίματα, καθώς ο απόκοσμος ήχος του πυροβολισμού ξυπνάει απότομα τον Χριστόφορο. «Τι συνέβη; Ακούστηκε πυροβολισμός», της λέει και η Βικώρια, παίζοντας για άλλη μια φορά θέατρο, του λέει τρέμοντας: «Μπήκε ο Χρηστίδης για να με σκοτώσει», ισχυρίζεται και ο Χριστόφορος καλεί την αστυνομία.

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Μ. ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 116

Στο μεταξύ η Φωφώ δέχεται μια δυσάρεστη επίσκεψη αμέσως μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, από τον άντρα της, που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς αυτός γίνεται επιθετικός. Στην οικία Μπουραντά συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό, ενώ ο ερχομός της αστυνομίας θα αποκαλύψει ένα από τα μυστικά των Μπουραντάδων. Ο Ντίνος μιλάει ξανά στην Αμαλία και την παροτρύνει: «Ψάξε να βρεις τους πραγματικούς σου γονείς», της λέει, αλλά εκείνη του εξηγεί: «Δεν θέλω να τους βρω. Τον αγαπάω τον πατέρα μου. Ισως κάποια στιγμή θα ήθελα να βρω τη μητέρα μου και να τη ρωτήσω γιατί;», του απαντάει θλιμμένη. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τώρα που πήρε πίσω τον «Παράδεισο», να χάσει ένα κομμάτι αυτού και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, καθώς εμφανίζεται ξανά η Ντέπυ και του λέει:

«Τώρα που πήρες πίσω τον “Παράδεισο” θα διεκδικήσω ξανά το μερίδιο του Αριστείδη και φυσικά θα έχω το γραφείο μου και λόγο στην επιχείρηση». Αμέσως μετά η Ντέπυ πάει να κλείσει κι άλλον έναν λογαριασμό και εμφανίζεται στο σπίτι του Αποστόλη, όπου λέει στην Ολγα: «Γεια σας, είμαι η ερωμένη του άντρα σας. Μου είχε πει ότι θα χωρίσει, μου έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα και δεν έκανε τίποτε απ’ όλα αυτά». Μόλις το μαθαίνει ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος με την Ντέπυ και τη συμπεριφορά της και την απειλεί: «Κοίτα να τα μπαλώσεις και να συμμορφωθείς. Θα σε σκοτώσω, δεν θα μου καταστρέψεις εσύ τη ζωή», τη φοβερίζει.

Η Γεωργία έρχεται για ακόμα μια φορά απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της, καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί τον Δημητράκη και τη συμπεριφορά του, για χάρη του παιδιού της. Οι απόψεις του ότι πρέπει να σταματήσει τη δουλειά μετά τον γάμο και μη βγαίνει με τις φίλες παρά μόνο με αυτόν, τη φέρνουν ένα βήμα πριν διαλύσει τον αρραβώνα, με κίνδυνο να εκτεθεί και αυτή και όλη η οικογένειά της. Αλλά τελικά δεν το κάνει και παραμένει μαζί του.

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Διαβάστε επίσης: «Σε παρακαλώ άφησέ με!» - Η Μιράντα χωρίζει τον Ντίνο!

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 117

Μια παράδοξη συμμαχία φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Αποστόλη, καθώς η Ολγα βρίσκει την Ντέπυ και της προτείνει: «Θα σου δώσω όσα χρήματα θέλεις, αρκεί να πας και να καταθέσεις ότι είσαι η ερωμένη του άντρα μου», της λέει, ενώ στη συνέχεια η Ντέπυ ζητάει πίσω από τον Αγη τα χρήματα που είχε ξοδέψει γι’ αυτόν. Στο μεταξύ ο Ντίνος ζητάει από τον δικηγόρο να βρει τρόπο να πετάξουν έξω από την επιχείρηση την Ντέπυ, ενώ η Βικτώρια, που έχει αποκαλυφθεί για τα ψέματά της με τον ξυλοδαρμό του Ζήση, επισκέπτεται κι αυτή με τη σειρά της την Ντέπυ και της δίνει χρήματα προκειμένου να εξαφανιστεί από τις ζωές τους.