Survivor – «Πλακώθηκαν» στη μοιρασιά του φαγητού: Ποια δεν έφαγε μπουκιά και προκάλεσε αντιδράσεις

«Πήγαινε και κοιμήσου στην άλλη ομάδα, γιατί είσαι εδώ αυτή τη στιγμή;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – «Πλακώθηκαν» στη μοιρασιά του φαγητού: Ποια δεν έφαγε μπουκιά και προκάλεσε αντιδράσεις

Στο «αμήν» έφτασαν οι κίτρινες Τίγρεις στο Survivor, με τον Γιάννη Γρυμανέλη να «τρίζει τα δόντια» στους συμπαίκτες του και τελικά να τους φέρνει στην πρώτη τους νίκη μετά από καιρό. Για κακή του τύχη, μία συμφωνία από το παρελθόν ήρθε να τον στοιχειώσει...

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε συμφωνήσει με την αρχηγό των Αετών να τους παραχωρήσει το μισό έπαθλο φαγητού απ' οτιδήποτε κέρδιζαν. Αυτή η μέρα ήρθε σήμερα, όπου μετά από ένα βαρύ σερί με ήττες στο φετινό Survivor, οι Τίγρεις έπρεπε να παραδώσουν μία από τις δύο ενπανάδας που κέρδισαν ο καθένας.

Δείτε επίσης: Survivor – Με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα Γρηγοράσκου: «Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο»

Κάποια έμεινε νηστική στο Survivor

Ο Γιάννης συμφώνησε να δώσει από ένα τεμάχιο ο καθένας, με την Ελένη να ζητάει ένα για τον κάθε παίκτη της ομάδας της. Με δεδομένο ότι οι Αετοί είναι περισσότεροι (11-8), αυτό θα σήμαινε πως τρεις Τίγρεις δεν θα έπρεπε να φάνε. Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονες διαφωνίες, ακόμα και μέσα από τους Αετούς, που συμφώνησαν τελικά να μοιραστούν στα ίσα (8-8) το φαγητό.

Αυτό δεν σταμάτησε τη Γεωργία που δεν έφαγε τίποτα, δίνοντας και τα δύο κομμάτια απ' το έπαθλό της στην αντίπαλη ομάδα! Η κίνησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμπαικτών της, που της είπαν ότι θα μπορούσε να δώσει το δεύτερο κομμάτι που δεν ήθελε, στη δική της ομάδα εφόσον όλοι πεινάνε. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά και στην επόμενη μέρα στο Survivor... «Πήγαινε και κοιμήσου στην άλλη ομάδα, γιατί είσαι εδώ αυτή τη στιγμή;», είπε εμφανώς αγανακτισμένη η Χριστιάνα Γρηγοράσκου.

Η Γεωργία δήλωσε προδομένη από τους συμπαίκτες της στο Survivor, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει τακτική... Κι εκείνοι από την πλευρά τους ωστόσο ξεκαθάρισαν σε μεταξύ τους συζητήσεις πως θεωρείται πλέον «ξένο σώμα» στις Τίγρεις.